Se face o pârtie artificială de schi în București

Copiii din Bucureşti vor avea posibilitatea să schieze în 18 noiembrie, pe o pârtie artificială, amenajată în Parcul Tineretului, unde vor avea la dispoziţie, gratuit, echipamente de schi şi snowboard şi instructori specializaţi, în cadrul evenimentului „Ski in the City”, se arată într-un comunicat de presă remis,

„‘Ski in the City’ este un eveniment la care ne gândim de mult timp, care implică un efort logistic impresionant. Suntem convinşi că sunt mulţi copii care şi-ar dori să încerce să schieze sau să se urce pe placă şi încă n-au avut ocazia, locuind într-o zonă de şes, aşa că aducem muntele şi zăpada la ei ‘în sufragerie’. Aşteptăm cu drag toţi copiii şi tinerii care vor să încerce senzaţia alunecării pe zăpadă în condiţii de maximă siguranţă. şi, cine ştie, poate mulţi se vor molipsi de acest minunat microb”, spune Dan Gherman, administratorul complexului Păltiniş Arena.

Potrivit acestuia, cu zăpada obţinută prin utilizarea patinoarului Allianz-Ţiriac Arena Ice Rink, în Parcul Tineretului, în apropierea intrării principale, va fi amenajată o pârtie de schi cu înclinaţie mică, dedicată copiilor între 4 şi 10 ani ce vor să ia primul lor contact cu alunecarea pe zăpadă. Păltiniş Arena aduce la Bucureşti inclusiv echipamente de schi şi snowboard pentru cei mici, puse la dispoziţie în mod gratuit. Iar cei mici vor fi ghidaţi în primii lor paşi pe zăpadă de instructorii şcolilor de schi şi snowboard din cadrul complexului. Cursurile de iniţiere vor avea o durată de 30 de minute, iar copiii vor fi deserviţi în ordinea prezenţei la faţa locului.

În acelaşi timp, Ski in the City este şi un eveniment dedicat tinerilor practicanţi de sporturi de acţiune, printr-un concurs de sărituri cu aterizare pe o imensă pernă gonflabilă şi de alunecare pe ţeavă cu schiuri şi snowboard.

Organizatorii evenimentului sunt Direcţia de Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti şi Asociaţia Club Sportiv Arena Lifestyle.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

6 Comentarii

 1. Trebuie sa aibă Instalatie de Inghetz ! Ca este cald Afara . 25 de grade Celsius !

 2. reamintim ca Primaria sector 5 are un patinoar artificial
  ne-a aratat Piedone in depozit
  cica a costat 50’000’000 euro:
  nu are gheatza doar plastic.

 3. Exact asta le trebuiau bucurestenilor ,in rest le aveau pe toate .

 4. Ce credeti ca Partia de Sky e gratis ? Nu ! Este cu Taxa ! Cu bani ! Si ca sa vezi de unde vin banii !

 5. banii nostri sifonati de frmele securicilor… wow. circ fara paine.

 6. O investitie care va muri rwpede. Asa a fost si investitia de pune benzi platic galbene cu buline pe trotuare de acum ceva ani in urma. Afaceri pentru firme de casa, e mare foame de bani dupa masurile Ciolacu.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.