Slujbe de 3.000 de dolari în Afganistan

Românii sunt tentaţi în această vară cu joburi periculoase, în teatre de luptă din Orientul Mijlociu. Site-urile de recrutare conţin zeci de oferte de angajare în Afganistan pentru civili, pe salarii care variază între 2.800 şi 3.200 de dolari.

Cele mai multe oferte sunt în cazarme militare şi în şantiere de construcţii. Potrivit unui anunţ de angajare, se caută un bucătar-şef pentru Kabul, cu experienţă de a găti pentru un număr foarte mare de persoane, circa 2.000. Experienţa militară constituie un avantaj, dar postul este remunerat cu 3.000 de dolari lunar.

Potrivit site-ului de joburi Tjobs.ro, cei care muncesc în Afganistan câțiva ani îşi poate asigura un confort financiar însemnat, deoarece „angajatorii locali nu doresc să colaboreze decât cu cei mai buni muncitori și specialiști, pentru care oferă salarii mai mult decât atractive”.

Firmele de recrutare caută în momentul de faţă pentru Afganistan: responsabili logistică (2 poziții), instalator instalații sanitare (1 poziție), supervizor echipamente grele (1 poziție), mecanici instalații de aer condiționat (2 poziții), tâmplar (1 poziție), responsabil lucrări administrative (1 poziție), mecanic electrician (1 poziție), electricieni (2 poziții) și mecanic auto (1 poziție).

Salariile încep de la 2.800 de dolari americani lunar și pot ajunge până la 3.200 de dolari, lunar, dacă este vorba de un post cu responsabilități și putere de decizie. Iar la salariul propriu-zis sunt propuse cazarea, masa și transportul asigurate de angajator.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.