Tânăr împuşcat în picior la Vama Veche

Un tânăr de 21 de ani a fost împuşcat în picior, în localitatea Vama Veche, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

„La data de 14 iulie, în jurul orei 18,20, poliţişti (…) au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, într-un camping din staţiunea Vama Veche, un bărbat de 21 de ani ar fi fost împuşcat în picior, cu o armă, de un bărbat de 50 de ani. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul de 21 de ani a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Conform aceleiaşi surse, la faţa locului a fost trimis şi un negociator, deoarece atacatorul ameninţa inițial că se sinucide.

Conflictul ar fi pornit după ce mai mulţi tineri au ascultat muzica dată tare. Bărbatul a fost convins să predea arma poliţiştilor, el fiind imobilizat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

8 Comentarii

  1. ce nationalitate aveau? „grupuri de turisti straini”…cumva? ucrani? droguri p-acolo cumva…? neshte securici g4″media” jgheab dau o stire incompleta si vad cum toata presa o da mai departe… open house Romania!

  2. Degeaba patrulează poliția in zona daca e surdă și oarbă!

  3. Usa, sau asu, sau aus=sua, e zona oricaror posibilitati infractionale din orice punct de vedere la fel si otan, tano, anot=nato, ambele entitati au baza de practica contiuna in Romania, si cum e liber la orice infractiuni in Romania, se practica cu brio actiunile „specializare profesionist ochit la tinta” bipezi in locul porcilor mistreti si a ursilor care lasa doar paguba si spaime in urma lor. Poate ca acesti tragatori vor deveni tragatori de elita, ulterior folositi in razboaie pe orice teritoriu unde sunt interese uriase. Dar, pana atunci, cetatenii romani sunt victime indubitabile. De ce ar fi Romania altceva in comparatie cu usa sau nato daca astea sunt lectiile importate si predate prin executorii politici mincinosi si agresivi verbal?!

  4. SCOPUL ACESTOR „STIRI”: „DIGITALIZAREA” SI TOTALITARISMUL ASUPRA ROMANILOR, IN TIMP CE „EI” SUNT LIBERI SI NECONTROLATI DECAT DE AI LOR STAPANI… SA COMITA CRIME LA COMANDA. FAPTUITORI NEGASITI SAU GASITI „MORTI” ETC…

  5. „la faţa locului a fost trimis şi un negociator, deoarece atacatorul ameninţa inițial că se sinucide.”

    Francezii ar fi trimis 45.000 de jandarmi inarmati pana in dinti, ca tragatorul sa nu se razgandeasca. Asa, Politia romana va cheltuie inutil banii pe: interventie, cercetare, judecata, puscarie, pensie …

  6. Situația e mai complicată, bărbatul care a tras avea o armă letală, pistol calibru 9mm, pentru pe care o deținea legal. Cine are drept în România de deținere pistol legal? Structurile.

  7. Ce cauta unul de 50 de ani intr-un camping din Vama Veche ? El ce facea acum 29 de ani ?

  8. Ca in 99% din cazuri,PREVENTIA a lipsit cu desavarsire.Daca Politia lua masuri,NU se ajungea la asa ceva.Deci,1g de PREVENTIE este mai bun decat 1kg de REPARATIE.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.