YouTube oferă sponsorizări plătite

An de an apar noi îmbunătățiri ale serviciului de live streaming de pe YouTube, iar de fiecare dată eforturile sunt aproape inutile, deoarece Twitch, website de distribuire a clipurilor video, este în continuare cel mai popular la nivel mondial.

YouTube a adoptat o serie de funcții pe care Twitch le oferă de mai mulți ani. Twitch oferă posibilitatea de abonare pe bani la anumite canale partenere, iar YouTube implementează în prezent o funcție similară, numită „sponsorizare“. Utilizatorii pot astfel să finanțeze un utilizator preferat al YouTube cu 5 dolari pe lună, primind, în schimb, acces la o serie de pictograme emoji exclusive, o insignă în chat care îi garantează statutul de sponsor și posibilitatea de a lua parte la discuții pe chat dedicate sponsorilor. Aceștia vor putea să urmărească materialele live în timp real, chiar dacă youtuberul activează modul „lent“, care are întârziere de câteva zeci de secunde. Niciuna dintre aceste noi funcții nu sunt cu adevărat inovatoare, iar toate au fost disponibile pe alte servicii în trecut, YouTube încercând să le ajungă din urmă.

Aceste funcții nu sunt disponibile pentru cei care dețin canale de YouTube. În conturile înregistrate în România acestea nu funcționează în prezent, iar canalul trebuie să aibă un minimum de 1.000 de abonați și streaming-ul live activat pe canal.

Despre Alina Chirita Articolele 141
Author

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*