PDL-ul a câştigat meciul cu Franţa!

Fără nici un dubiu, PDL-ul a câștigat meciul cu Franța. Exact așa cum a izbutit să îi convingă pe foarte mulți naivi și proști că tăierile de salarii și pensii au fost operațiuni benefice pentru populația țării, parte dintr-o vastă campanie de accelerare a progresului în România. Nu ne-a spus guvernul că asistăm la o creștere economică? Nu ne-a vrăjit cu ieșirea din criză? Cu un tupeu ce ține mai degrabă de o demență comunicațională în abordarea situației politice, PDL ne-a spus și ne spune că toate relele țării sunt de la oamenii opoziției. Așa și în cazul meciului cu Franța! De vină este Sorin Oprescu, cel care fost arătat nu ca salvatorul proiectului, ci ca principalul vinovat de starea gazonului. Şi PSD-ul, din a cărui curte ar fi Adrian Oprișan, fratele lui Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea. În primul rând, firma lui Adrian Oprișan nu a fost contractată de primărie, ci de câștigătorii licitației de construire a Arenei Naționale. Adică de Max Bogel cu Bogart-ul lui Raul Doicescu (partenerul de table de pe Coasta de Azur al lui Adriean Videanu). Iar firma lui Oprișan, societate românească cu experiență în domeniu, împreună cu o firmă din Italia, a mai realizat gazonul și pe alte stadioane din țară, inclusiv pe Stadionul Steaua. Este adevărat că aceeași firmă a mai fost în situația de a fi ratat un gazon pe Stadionul Lia Manoliu. Atunci din cauza crizei de timp, acum din cu totul alte rațiuni ce țin de cu totul alți factori, inclusiv de microclimatul construcției. O situație similară s-a petrecut și pe Comerzbank Arena din Frankfurt, a cărei copie palidă și săracă, dar la indigo, este Arena Națională din București.

De ce cred că amendarea lui Marcel Pavel și a FRF pentru modificările operate în Imnul național ascunde o altă diversiune? De altfel, și plasarea responsabilității privitoare la starea gazonului în curtea lui Sorin Oprescu (deși primăria nu a avut nici o responsabilitate în domeniu) are aceeași menire. Aceea de a plasa un scandal în curtea adversarilor politici și de a acoperi cu subiecte care mai de care furtul de peste 120 de milioane de euro, petrecut la Arena Națională. Conform imaginii pe care o publicăm și atâtor alte informații aflate la îndemâna oricui pe internet, mândria de marți seară a românilor, adică Arena Națională, ctitorie a „frizerului” Adriean Videanu, nu este decât copia la indigo a stadionului Comerzbank Arena din Frankfurt. A și fost realizată de același Max Bogel în 2005. Atâta doar că în Germania același stadion de 55.000 de locuri a costat doar 125.000.000 de euro. În România, cu 115-120 de milioane de euro în plus! Pentru că guvernul Boc are de unde! Şi mai are nevoie și de bani pentru viitoarele alegeri!

De ce a câștigat PDL (și regimul Băsescu) meciul cu Franța? Pentru că a luat și banii și a pus tot eșecul pe seama adversarilor politici, izbutind să mute chiar și hoția în contul PSD-ului și al lui Sorin Oprescu.

Tupeul PDL-ulu și a gorniștilor băsiști mi se pare dincolo de orice imaginație! După cum neputința Opoziției de a se apăra este și ea sub toate așteptările.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.