Preda, Baconschi şi Paleologu ar putea fi excluşi din PDL

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, fiind întrebat despre eventuala excludere din partid a lui Cristian Preda, Teodor Baconschi sau Theodor Paleologu, că la şedinţa BPN de peste o săptămână se vor lua anumite măsuri, pentru a nu fi corelate acţiunile PDL cu cele ale „altui partid”.

Întrebat, după şedinţa Colegiului Director al partidului, dacă s-a discutat despre atacurile unor membri ai PDL la adresa conducerii partidului, Blaga a răspuns: „Noi am spus de fiecare dată: toate la timpul lor. Timpul se apropie, pentru că, dacă nu se simt aşa bine în partid şi, sigur, unii îşi doresc, probabil, din nou demnităţi naţionale şi internaţionale şi îi presează timpul, să ia decizia pe care şi-o doresc cât mai repede cu putinţă în folosul lor şi al partidului”.

Întrebat dacă acesta este un ultimatum dat lui Cristian Preda, Teodor Baconschi sau Theodor Paleologu, Blaga a precizat: „Nu o spun pentru prima dată, o spun de o lună şi jumătate. Am spus că toate la timpul lor. Concret, unele măsuri le vom lua la Biroul Permanent de săptămâna viitoare”.

Blaga nu a vrut să precizeze dacă va propune excluderea celor care critică partidul.

„Concret, o să vedeţi exact lunea viitoare ce voi propune. Nu aş vrea să corelaţi acţiunile noastre cu ale altui partid care îşi ia anumite măsuri. Ce face partidul nostru, veţi vedea săptămâna viitoare”, a spus liderul PDL, citat de Mediafax.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.