Ciucă bate pasul pe loc până la comasate

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a declarat miercuri, la Alba Iulia, despre candidatura sa pentru funcţia de preşedinte al României, că mai întâi trebuie văzut care vor fi rezultatele la alegerile din 9 iunie şi cum se va finaliza procesul în interiorul partidului cu privire la acest subiect.

„Întâi să vedem cum se termină alegerile locale şi după aceea vedem şi cum se finalizează procesul în interiorul partidului (…) Luăm în calcul să candidăm, sigur că da”, a răspuns liderul PNL la întrebarea unui jurnalist dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al României.

Totodată, el a fost întrebat de presă dacă este pe prima poziţie în interiorul PNL cu privire la candidatura pentru prezidenţiale. „Acum aşteptăm, încă o dată, să finalizăm procesul în interiorul partidului”, a mai răspuns Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL a participat miercuri seara la „sărbătoarea administraţiei liberale din Alba”, un eveniment desfăşurat în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia în prezenţa a aproximativ o mie de liberali din judeţ, pe durata căruia a plouat neîncetat, prilej cu care au fost prezentaţi candidaţii partidului la alegerile locale din 9 iunie.

„Suntem în pragul campaniei, campania va începe mâine, campania pentru locale, campania pentru europarlamentare. Au vorbit colegii mei mai devreme (liderii judeţeni din Alba ai PNL – n.r.) despre tot ceea ce a însemnat lista de priorităţi a PNL. Pentru noi a fost important să dezvoltăm comunităţile, să venim cu proiecte de investiţii pentru comunităţi. Să facem în aşa fel încât să dăm încredere autorităţilor locale că pot să aibă un buget local prin efort propriu, prin investiţii la nivel local, că pot să beneficieze de proiecte prin investiţii de la nivel guvernamental şi, mai presus de toate, pentru că de aceea văd legătura aceasta de comasare între locale şi europarlamentare, relevanţa, importanţa pe care o au fondurile europene”, a declarat Nicolae Ciucă.

Liderul liberal a adăugat că trebuie dat exemplul peste tot în ţară a ceea ce s-a reuşit în judeţul Alba.

„Vă spun sincer că fie că mergem în Oltenia, fie că mergem în Moldova, fie că mergem oriunde în ţară unde, din păcate, este evidentă diferenţa de dezvoltare faţă de administraţiile liberale, folosim aceste exemple şi le spunem oamenilor: ‘fraţilor, acolo este altă lume’. Este altă lume pentru că administraţia liberală a înţeles nevoia de dezvoltare a comunităţii”, a spus Ciucă.

El a punctat că este „un mare păcat” ca resursele financiare aflate la dispoziţie să nu fie folosite în interesul dezvoltării comunităţilor.

„Astea sunt practic valorile noastre liberale, să asigurăm dezvoltarea familiilor, să asigurăm dezvoltarea comunităţilor, să facem în aşa fel încât România, prin toate aceste puncte de dezvoltare legate între ele, să devină mai puternică, pentru că merităm să fim puternici şi pentru că noi credem într-o Europă unită, pentru că odată ce am reuşit să devenim membri ai Uniunii Europene s-a văzut tot ceea ce a însemnat partea aceasta de progres şi dezvoltare”, a mai spus Nicolae Ciucă.

La evenimentul de la Alba Iulia au mai fost prezenţi secretarul general al PNL, Lucian Bode, şi europarlamentarul Siegfried Mureşan.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

  1. Consumă … ăăă … castroane cu fasole și costiță … ăăă … afumată … ăăă la popotă … ăăă !
    măăăR😜g …

  2. N.7.02.1967, 57 ani. Acest Ciuca îmbibat de tupeu și slănină, dovada sedentarismului, adică, orice funcție a ocupat, nu a depus niciun efort fizic sau ‘telectual, a livrat ordinul pentru executare. Sa nu credeți că da în flăcări după alegeri, va ocupa o funcție militară sau politica pentru sedentarismul leneșului numit politic. Bate pe naiba pasul pe loc, daca avea activitate militară reală, nu mai avea la purtător butoiul de slănină. P.s. ce studii superioare are individul? Doar cursurile absolvite în jurul vârstei de 36-38 ani, sau, cele în jurul vârstei actuale? P.s. Apropo, ce studiază individul la ora actuala de unul singur? Cumva experimentează separarea și divorțul pe baza de aventuri și amante?

  3. Va fi o problema cu candidatul la presedintia Romaniei. Ciuca este un munte de slanina cu creier de gaina, doctor in nimic si sluga perfecta, adica un (editat) util. Ciolacu e un semianalfabet, cu smecherie de margine de sat. Cum va imaginati ca astia ar putea discuta cu alti sefi de stat? Cine se uita la ei? Asta au produs ” serviciile „, asta avem. In definitiv, dece e obligatoriu ca presedintele sa fie sef de partid? Nu poate fi sustinut un candidat cu studii adevarate, cu prestanta, roman, crestin si patriot? Mai avem asemenea oameni, dar nu sunt promovati. Dragnea l-a eliminat pe profesorul Alexandru Atanasiu. Nu putea tolera un intelectual deasupra lui. E bine ca a facut puscarie, chiar prea putina, iar acum si-a descoperit pasiunea vietii in bucatarie. Ar mai fi si profesorul Andrei Marga. Ganditi-va la un om care poate discuta de la egal la egal cu alti presedinti de tara.

  4. Un tradator infect caruia ii vom taia pensia speciala si isi va sfarsi batranetea in mizerie, ca un tradator de tara, fara favoururile promise de cei ce jefuiesc si indatoreaza financiar tara. O lista lunga de tradatori Ciucalaii si Popesti prostiti de Veneticii internationali. Va vine voua randul!

  5. Fiecare cu cel doare! Alinuța salteluța a încurcat cuvântul ortoepic cu ortopedic,adicătelea fiecare cu salteluța lui!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.