Spor la muncă, dragi tovarăşi, jurnalişti la SRR! Agentul „Adrian” vă securizează

După ce guvernările anterioare au chinuit Radioul Public, devalizând instituţia prin contracte păguboase şi prin introducerea unor servicii secrete în sufletele jurnaliştilor (când cu STS, când cu SRI) sub prezidenţiatul Mariei Ţoghină, USL desăvârşeşte opera înaintaşilor prin reprezentaţii săi de frunte. Guvernul Victor Ponta dovedeşte că lucrează cum nu se poate mai bine prin intermediul agentului Securităţii, Ovidiu Miculescu (conform CNSAS Miculescu are nume de cod “Adrian”, a fost recrutat la data de 27.03.1987, pentru apărarea contrainformativă a persoanelor care fac parte din grupul de presă ce participă la activităţi protocolare şi este titular al dosarului fond reţea R 94603), actualul preşedinte-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Mai precis, la data de 28.08.2013, Consiliul de Administraţie al SRR îi pune la punct pe jurnalişti cu noul Regulament de Organizare şi funcţionare al Societăţii Române de Radiodifuziune, document de uz intern. În cadrul capitolului 4 Managementul Resurselor Umane şi Servicii Centralizate, la punctual 4.4 se introduce Serviciul Probleme Speciale, subordonat directorului direcţiei, care printre altele se va ocupa de activităţile de protecţie a informaţiilor clasificate, paza şi securitatea obiectivelor, evidenţă militară şi mobilizare a SRR, etc. Cum în afară de dosarele securiştilor sub acoperire de jurnalişti, SRR nu prea are ce informaţii clasificate să protejeze, rămâne de văzut la ce va folosi noul serviciu şi, mai ales, cine anume îl va conduce. Până atunci, vă urăm spor la muncă, dragi tovarăşi jurnalişti ai SRR! Miculescu-Adrian vă securizează.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eduard O. Ohanesian 144 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.