Carne de vită de la animale bolnave a ajuns în farfuriile românilor! Autoritatea sanitară verifică acum amploarea acestei situaţii şi care este mai exact pericolul pentru sănătatea umană, anunță Antena3.
Scandalul a izbucnit la nivel european, după ce o anchetă jurnalistică a dezvăluit că în abatoarele din Polonia sunt sacrificate vaci bolnave, iar carnea acestora este amestecată cu cea provenită de la animale sănătoase.
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.
Numai mancati cadavre ! Carnea este cadavru . Fiti vegetarieni , ficatul va va multumii . Ce este in carne ? Un ulei de animal mort . In legume si fructe este energia orgonica , energia vietii care ne mentine in viata sanatosi biologic si mintal . Cind un om e bolnav i se recomanda regim vegetarian , nu cotlet , coasta de animal ucis in chinuri groaznice .