Fata lui Geoană taie din șansele la Cotroceni

N-am crezut că Antena 3, după ce cu trudă dobîndise respectul telespectatorilor, va reuși să se facă de rîs prin campania deșănțată de promovare a candidaturii lui Mircea Geoană la prezidențialele din 2024.
Ultima „ispravă”, cea mai penibilă, s-a produs vineri, în ciudata emisiune „News Hour with CNN”, unde fata lui Mircea Geoană a fost invitată pentru a doua oară.
O spun din capul locului: dacă Mircea Geoană va candida în 2024, rolul nopții de SPA din 2009 de la Vântu fiind jucat de fiica sa, Ana, din această emisiune:

Cine este Ana Geoană, fiica politicianului de stînga ajuns acum secretarul general adjunct NATO? Ne spune chiar fătuca de la Antena 3: o tînără de 26 de ani, care și-a făcut acum 3 ani o platformă de „nutriție holistică, prin care speră să schimbe vieţile a mii de oameni”. Cum e posibil așa ceva la o televiziune de știri cu pretenții de credibilitate ar fi o întrebare, pe care, însă, nu o dezvoltăm aici pentru că e dreptul postului să-și facă politica editorială.
Problema este a lui Mircea Geoană! Ca tată, e de înțeles că-și vede fata la televizor cum se laudă ea că de la 23 de ani (acum are 26) îi învață pe americani și pe români cum să mănînce sănătos.
Dar, ca politician, și încă unul de stînga!, cum de nu înțelege că mulți dintre românii cărora le va cere iarăși votul nu se gîndesc cum să mănînce sănătos, ci se întreabă dacă au ce să mănînce! Cu această flatulație a fiicei sale, Geoană abia dacă va reuși să-și parfumeze viitoarea candidatură.
Și acesta a fost doar începutul emisiunii sinucigașe. Punctul culminant a fost atins în pasajul unde Ana Geoană povestește cum și unde a fost cerută în căsătorie, pe o insulă exotică din Panama de către Garrett, logodnicul ei american. Să citim chiar pe site-ul Antena 3:
„Logodnicul meu, Garrett, a pregătit o surpriză. El mi-a spus cu un an înainte că are o excursie surpriză, eu într-un an am uitat. El mi-a zis tot că nu-ți spun unde mergem, dar ia-ţi haine de vreme caldă.
Când am ajuns acolo, am început să plâng pentru că era aşa frumos, îmi palce foarte mult natura, iar această insulă era în conservare.
Am urcat pe o bărcuţă şi ne-au dus pe o altă insulă, unde era totul amenajat superb, cu flori. Începea să se poarte ciudat, era stresat, că de ce nu apune soarele, noi eram în vacanţă, eu am zis: hai lasă, mama natură va face ce trebuie. Şi m-am uitat la el în buzunare şi nu avea nimic. Nu înţelegeam de ce e stresat.
Apune soarele, în sfârsit, și îmi spune: Hai să facem o plimbare! Îmi zice că mai are o surpriză pentru mine, scoate inelul şi mă întreabă: Will you marry me? Am fost foarte emoţionată, normal că am spus da”, a povestit Ana Geoană”.


O poveste lacrimogenă pentru proști dispuși să lăcrimeze la o așa făcătură! Priviți cu atenție imaginea din stînga, cea în care ar fi chiar momentul cu inelul, și nu uitați descrierea povestită chiar de Ana Geoană! O întrebare risipește tot romantismul scenei: dacă la apusul soarelui el a invitat-o la o plimbare pe acea insulă și, fiind singuri, a îngenuncheat și i-a spus tandru „Will you marry me?”, CINE A FĂCUT FOTOGRAFIA? Intimitate cu martori sau regie ieftină?
Dacă am fi răutăcioși, am sugera că fotografia a fost făcută de aceiași paparazzi care l-au pozat pe Mircea Geoană cînd intra în casa lui Sorin Ovidiu Vântu pentru o noapte de SPA:

Și nici asta nu e tot! Ana Geoană mai face un anunț, ca și cum ar fi fata unui om de afaceri miliardar, nu a unui tată care a fost toată viața salariat la stat. Iată anunțul, povestit de Antena 3:
„Fericitul eveniment va fi anul viitor, în Veneţia. Până atunci, însă, Ana şi logodnicul ei se pregătesc de vacanţa de vară pe care o vor petrece în Italia, astfel vor putea să se ocupe şi de organizarea nunţii”!
Alo! Domnul Geoană, vă dați seama cît va cîntări această emisiune în scoaterea dumneavoastră pe tușă la alegerile din 2024? Dacă nu, ascultați ce spune jurnalistul Ion Cristoiu despre episodul acesta:
„E greu să vă explic, mă scoate din minți. Adică, ce țopîrlăneală! Ana Geoană nu putea să fie cerută în căsătorie decît într-un cadru pe o insulă exotică… Băi, nene, băi Țopăilă, băi, chiar așa? Eu am înțeles că Dan Voiculescu vrea să îl facă președinte pe Țopăilă, dar, încă o dată, mă, sunteți nebuni? Ce este izmeneala asta? E o româncă. Ce e, mă, este o prințesă? Dacă taică-său ar fi multimiliardar, da, mă… dar este Țopăilă, care vrea să fie președintele României ca om de stînga! Ca să vedeți ce înseamnă ghiorțanii din România… Și ea și el sînt doi ghiorțani! Ce ghiorțani! Ce penibili! Și vrea ăsta, cînd fiică-sa e așa, să-l alegem noi pe el președintele României?”
E dură descrierea, știu! Dar ea va fi amplificată însutit în momentul depunerii candidaturii. Țineți-o minte, domnule Geoană! Scena de la Vântu e o mică glumă față de emisiunea Anei!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 43
Ion Spânu 1818 Articole
Author

55 de Comentarii

  1. Nu ati inteles nimic. Pana acum prin domnul Geoana Romania era intr-un parteneriat cu SUA, in care Romania detinea numai 1% din actiuni, dar era numita administrator, care semna in alb cam tot ce ii punea partenerul majoritar sub nas. Cand o veni DNAul, administratorul va raspunde, ca doar el a semnat. Adica va fi Acarul Paun perfect.

    Prin aceasta casatorie Romania va face un pas inainte – se va incuscri cu SUA, care va deveni socrul mare al Romaniei….si daca partenerului intr-o clipa de luciditate ii puteai spune si un NU si puteai sa rupi parteneriatul prin desfiintarea asocierii, cand va veni socrul mare sa iti bata cu pumnul in masa lucrurile vor fi mai dificile…ca nu stii la un divort cum se va rezolva partajul, ca cica in SUA sunt firme specializate in partaje….Oricum, nu-i asa, trebuie sa ne mandirm ca dupa parteneriat, ne si incuscrim cu SUA!!!

    Se mai indoieste cineva ca Romania va alege presedinte pe domnul Geoana in rol de socru mic, prin care incuscrim Romnia cu SUA?

    • … Si m-am uitat la el in buzunare si nu avea nimic… L-
      a buzunarit? Cum s-a uitat la el in buzunare…? Metoda Maradona

  2. Ghertoi , zevzec, mancatori de anafure. Au fost vremuri cand geoana era aproape apreciat, bine ca am apucat sa -i vad adevaratele apucaturi. Izmenarii astia cu prelungiri din epoci apuse vor pieri odata cu palatele de carton. Folosesc toti un limbaj de lemn amestecat cu cuvinte din vocabularul cocalarilor consumatori de vinuri la pret mare dar de calitate si valoare doar pe eticheta, bulbucati si cu perne desumflate sub bulbucati, oranduiti prin toate breaslele ca mari antreprenori, autopronuntati analisti si politicieni de „rang” . Pacat mai nea geoana, ca nu ai reusit tu si sleahta ta sa ma mintiti pana la capat, erau si eu mai linistit. Credeam ca esti adversarul lui basescu dar am auzit ca -l compatimesti si speri ca mata sa nu patesti la fel. Si el are o eba, ca si mata . Mari nenorociti are neamul asta pe capul lui.

  3. D-le Spanu,nu avem nici o apasare!
    Antenele lui Felix Varanu pe toti ce-i pe care-i sustin, ii transforma in esecuri răsunatoare ,vezi Geoana in prima cursa,vezi Ponta,vezi Dancila,vezi iar Geoana
    Au boala lui Midas, care tot ce atingea transforma in aur, astia-s cu esecul! Probabil au luat niste coco sa se dea in stamba

  4. Sa lasam chestiile de can-can. Daca e vorba de Geoana e vorba de NATO. Si pe mine ma intereseaza cand NATO o sa aiba presedinte o femeie? Mi se pare o discriminare sa fie doar barbati sefi. Astept o femeie, negresa, lgbtq si care vorbeste hispanic sa fie presedinta NATO. Si atunci putem vorbi de egalitate, diversitate si dreptate sociala. Ce parere aveti domnule Goeana?

  5. ” După ce cu truda dobandise respectul telespectatorilor”. Pe timpul regimului Băsescu, am fost un telespectator fidel al postului. Acum mi-e sila, de el, numai când, din greșeală, ajung la acest canal. A se vedea covid, războiul și acum încălzirea globala și consecințele ei. Saracile vaci. Au ajuns scroafele și porcii sa le terfeleasca fără jena. Și când te gândești ca era o vreme când toți progresistii globalisti se visau cu ugerul în mâini și tatele în gura, ca sa-si astampere foamea și sa-si potolească instinctul de ….

  6. Aceste „aventuri” nu tin decat de can-can. Important e cine va primi firmanul de la „Marele Licurici”. Poporul e doar de decor in tot spectacolul artistic electoral.

  7. Va fi p înfruntare strategică între USA si Germania la prezidențialele din România.La nevoie, USA ar accepta-o di pe Codruta, ca doar a fost agenția lor, acum devenită o simpla conserva, ce ar putea fi reactivarea. Pt.Codruta ar fi o misiune demnă de piesa de teatru „Sluga la 2 stăpâni „.?

  8. Răi și invidioși mai sunteți. Asta e fata tatii. Cum domnul Geoană când i s-a reproșat poza cu tatăl ofițer superior de securitate lângă Pacepa general, a spus: părinții mei au tras din greu ca să-mi ofere o educație bună, așa și fata tati va spune că părinții au tras din greu ca să aibă o logodnă și o nuntă de basm.

  9. D-ul Spanu scrie articole mult prea bune, nu si de data asta.
    In primul rand ca Antena 3 a avut, dar demult, respectul telespectatorilor, respect pe care l-a pierdut de ani buni. La ora actuala si-au pierdut credibilitatea.
    Apoi, autorul nu i-a in calcul partenerul de concurs care e f important dar, mau ales nu i-a in calcul suportul intern si extern (sau intern + extern) pe care-l va primi fiecare ceea ce va fi definitoriu. Asta va conta! Se va incerca prostirea, din nou, a romanilor iar romanii in loc sa aleaga pe un roman patriot se vor duce dupa fenta, din nou.

  10. Securist am avut , turnător președinte ,am avut ,tot unul din asta ,vine.Ca este Geoana ,sau altul ,vom vedea.Prostimea, nu are nici o treaba,agenturiile străine ,pun pe cine vor ele.Poporul este o grămadă de oamenii și atât.
    Cum este Eba ,asa este și fata lui Geoana .

  11. În afară de cea mai veche meserie, tuta asta ce mai produce?…

  12. ….si acum sa tragem o CONCLUZIE!!!

    Stalin dixit – nu conteaza cine voteaza, ci cine numara….

    Traiasca „TABLETA” ….ca s-a putut si la case mai mari, dupa ce din 2004 se face repeteitie la repetitie in Romania!!!

  13. Păi, hai să vedem argumentele electorale:
    Știe fata limba engleză? Știe. Check.
    Fericitul viitor mire e băiat? Este. Familie tradițională. Check.
    Romantism lăcrimos că in telenovele, este? Este. Check.
    Ar mai fi:
    Nuntă vara, la lumina zilei. Deci nu consum energie electrică. Check.
    Meniu de nuntă cu greierași pane și buruieni nobile. Că donșoara e cu papa sănătoasă. Deci, healthy menu. Check.
    Transport cu mașina electrică și cu alai de trotinete. Healthy, green transportation. Check.
    Darul în bitcoini și eventual jumate donat pentru copiii ucrainieni. Progresism. Empatie. Check.
    Păi credeți că cetățeanul românez, 99% intelectual, după cum bine se știe, va rămâne nepăsător și rece la asemenea conduită proactivă pentru salvarea planetei? Mai ales că asta se datorează doar educației primită de la tăticu.

  14. Domnule Spânu nimic nou sub soare de la afirmația șantajistului Cațavenecu “Alegătorii vor vorbi”. Va ieși președinte cu sprijinul SRI și STS ca și în anul 2004, 2009, 2014 și 2019 cine zice USA. Sondaje, confruntări televizate ca în 2004, 2009, 2014 sau nu ca în 2019 toate pentru lozinca Alegătorii vor vorbi. În fapt furat de voturi cu sacii, turism electoral, tragere din condei ca la ambasada de la Paris sub ambasadorul Baconsky plus severele SRI, adică “Aceeași farsă de prost gust”. Poveștile duioasei domnișoare Ana în ton cu fițele fâțelor mondiale sau autohtone nu au nici o relevanță pentru votul din 2024. Masa critică a fost creată de SRI și ONG-Soros prin rețele de socializare și responsabilii cu munca de la om la om atât la oraș cât și la țară, existând o majoritate disciplinată și convinsă de mercenarii dintre ei că participând la vot fac democrație.

  15. Bre,da chiar credeti ca alegeti voi ? La sectia pe voturi faceti doar prezenta si semnatura,prezidentul e dinainte ales de cine numara votururile la comanda licuriciului.Pas cu Pas.Numai fraiericii poate crede ca nea Klausica a vazut al doilea mandat pe bune cand toata lumea ai umplea frigiderul cu carne.Ghi-ni-on.Pai de ce credeti ca sistemul nu vrea pe buletinele de vot un patrat colea ,,Nu votez cu nimeni,,din oferta electorala ? He..he..he..Bre,pentru ca indiferent pe cine votezi e TOT OMUL SISTEMULUI pus la expozitie pentru prostime de minoritar udmr,independent,cufurit leberal sau pantecos pesedist.Ghi-ni-on.

  16. Geoana singur si-a facut sau isi construieate sansele lui de a fi presesinte. Nu are nevoie de ajutoar de la nimeni.

  17. Relatare plină de mister: “era stresat, că de ce nu apune soarele, noi eram în vacanţă, eu am zis: hai lasă, mama natură va face ce trebuie. Şi m-am uitat la el în buzunare şi nu avea nimic” De ce stresa pe domnișorul Garrett soarele în vacanță? De ce se uita domnișoara Ana unde erau buzunarele să vadă ceva și aștepta ca mama natură să facă ce trebuie? Lipsea din cadru Willi Donea să cânte Anișoara.

  18. Sintem un popor care uita repede si foarte usor de manipulat.Cine nu intelege, sa reciteasca istoria Romaniei ca sa constate ca asa este.Cit despre domnul asta Geoana ,niciodata nu va ajunge presedintele Romaniei ,indiferent cite ordine si manipulari vor venii din partea americanilor.Printesa, fetita lui Geoana ,este un fel de Eba si probabil ca va avea acelas final.

  19. Cristoiu are dreptate. C-ar fi n-ar fi miliardar nu conteza, tzopârlan si tzopârlanca, însa, da. Plus ca Geoana, cu NATO al lui cu tot, au distrus relatiile pasnice din Europa pentru o buna perioada de vreme. Ca mahalagioaica de fie-sa vrea sa se casatoreasca la Venetia, si mai mult, nu, si tot c-un tzopârlan, o priveste. A face, însa, din România loc de carne de tun – explozii nucleare, de dragu’ unor tembeli din SUA, nu. Cretina de Geoana „învata lumea cum sa manânce”? în afara de câlti, ce-are tipa-n cap? e nutriotionista? nu. Medic internist? nu. Sa-l învete pe taica-sau cum sa-nghita o bomba nucleara, mai degraba. Si ca neo-nazistii ucrainieni nu-s de sprijit de dragul unor americani, si criminali, si anti-europeni. Apropo, au de gând s-o cheme si pe Nuland la nunta? pe Robinette? pe Obama? Blinken? Bine ca ferestrele sa se deschida la Venetia sa iasa mirosul de mitocan (Duiliu Zamfirescu), România, macar, sa nu sufere (iar) de putoare.

  20. Încă un fiu de general secu, și încă in fruntea statului! Ăsta e atît de prost încât nu-și dă seama că e manipulat în orb. Îl fac mafiile în foi de viță!

  21. in 2024 iese la pensie si devine analist la A3 pt a vinde pepeni gradinarului, in rest multa fericire fiicei…in rest ciorba reincalzita poate face toxinfectie alimentara…

  22. Prostanacul tot PROST!! In plus, si fudul. O maimuta. Cand primesti cadou ceasuri de la Vanghelie si, dupa ce ti le confisca, le si primesti inapoi de la DNA, cu un cumnat pe la puscarie si legaturi cu ASPEN (parca si Rafila e/a fost pe acolo), cu vacante cu Rizea etc etc., despre ce candidatura poate fi vorba. Acest om e o butaforie. Sa ne lase!! A pacalit destul lumea!! Cat despre Antena 3, vai de capul satului. Cu Radu Tudor la butoane si la fel de modestul intelectual Mihai Gadea, cine se mai uita la sezatorile lor?!

  23. Geoană, ăl bătîrn, a fost general MAN, comandant la Apărare Civilă.
    S-o fi dezis prostănacul de taică-su ce a jurat credință RSR și PCR sau împărțeala în regimuri este de ochii noștri, stăpînii fiind aveiași?

  24. E clar ca bună ziua că odrasla Prostănacului e cel puțin la fel de tută ca tac-so, însă Geoană măcar a lăsat urmași p lume, spre deosebire de matahala komisăreasă, idolița progresimii useriste și a tefelimii corporatiste- Cucuveaua Mov, care e neleapcă și, din fericire, i se va stinge neamul odată cu ea.

  25. „Şi m-am uitat la el în buzunare şi nu avea nimic.”

    Nici nu s-a maritat cu el si deja il cauta prin buzunare?
    Si e asa de desteapta ca mai si spune!

    • Aurel – buna remarca dumitale ! Daca acum inainte de casatorie a inceput sa il caute prin buzunare,va inchipuiti dupa ce se va marita cu papagalul asta de american ce o sa ii faca .

  26. Da, dle Spanu.Legendare de toata cacaoa, pt agentele fiice de agenti , nepoate de bunic de agenti si maritate cu agenti.Mai de cacaoa poate sa fie doar imaginea absolut analoga a Slujirii.Daca vom avea bani de curent electric, in urmatorii 2 sni, NU ii vom da pe receptoare TV tinute în priză. Poate doar ci Prev0m!t…

  27. @ Calin, 18.08…Geoana batranul a jucat cum i s a ordonat in Decembrie 1989, zicand ca tunelurile de evacuare din CC ar gi impractocabile si trimitand pe Ceașcă pe acoperis, la elicopter.Informatie publica.

  28. „N-am crezut că Antena 3, după ce cu trudă dobîndise respectul telespectatorilor…”. Care respect? Să fii portavocea CNN-ului în România e motiv de respect? Să fii un post independent DA, e motiv! Cât despre M. Geoană, poate primar la Dăbuleni…

  29. Adica, fata tatei nu prea face nimic. Insa are bani de vacante pe insule exotice, lucrul acesta pentru ea nemainsemnand mare lucru, la cum povesteste cu ca nici nu a dat importanta invitatiei. In Romania, tinerilor care muncesc din greu sa-si cumpere o casa in rate, tocmai le-a fost dublata rata la banca din cauza majorarii dobanzilor. Rares penelistul, cel cu pantofi de clown in doua culori(alb-negru), cand ne arata silicoanele nevestei sau crosa de golf? Neamuri proaste si lacome, needucati si profitori!

  30. E ciudat cum toate povestile astea pe model „Romeo si Julieta” sau „Tristan si Isolda” se invirt cam toate in jurul statului cvasimafiot denumit Panama … mai lipseste ca popa de cununie doar Manuel Noriega … si cind te gindesti ca nici Costa Rica nu e prea departe …

  31. De parcă ar conta votul nostru. Și o remarcă. Trebuie să nu înțelegi viața dacă îți faci planuri pentru 2024. Răzmerița va spulbera calculele.

  32. … In coltul albastru, Badaranu’ ! … Nu ma mai uit la acest gunoi (A3) de pe vremea cind ma amuzam sa vad cum doua directii ale Securitatii (aripa Basila si aripa Voiculescu) se paruiau si se injurau de morti si mame, fiecare cu trepadusii proprii si fiecare avind ca preferata o „casa regala” ! …

  33. O remarca: de cand A3 isi „dobandise respectul telespectatorilor”? .Restul articolului e ok .

  34. Mircea, atita timp cit te bazezi pe amicul tau Radu Tudor si compania, o sa o incasezi din nou ca in filmele cu prosti! Te rog, revino-ti, Romania nu mai inghite prefabricate propagandistice de scoala veche. Si ar fi de dorit sa cistigi, intr-o competitie cu Luluta draguta, care nu-si gaseste… vocatia.

  35. Un prostanac corupt si vinzator de tara acest Geoana ,are bani pentru ca a vindut tara la Diavolul drogat

  36. Nu taie nici o sansa. Chiar credem ca voturile romanilor vor inclina vreo balanta ??? Depinde ce ordine vor primi securistii nostri de la stapanii lor mafioti de afara. Apoi dintre doua rele o alegi pe cea mai buna. Geoana este incontestabil superior ca educatie si pregatire oricarui Ciolosh sau Luluta desi toti trei sunt la fel de lachei ai celor de afara.

  37. „Antena 3, după ce cu trudă dobîndise respectul telespectatorilor…” – Aici e momentul potrivit sa luati un emetiral, cu o jumatate de pahar de apa.
    Cat de „american” e logodnicul fetei de imparat gol, se poate doar banui.

  38. Dar se mai îndoiește cineva că vom avea de ales intre Geoană și Kovesi?

  39. Sunt depășit de acest articol. Care este legătura între promovarea fiicei lui Geoană la TV și candidatura lui Geoană la președinția României? Că eu n-o văd. N-o să-l votez niciodată pe Geoană președinte al României. De ce? Pentru că Geoană este sclavul Americii, dacă America o să ne spună: bombardați Constanța și dați vina pe Rusia pentru atac, Constanța o să fie bombardată. Geoană nu este patriot, este doar un purtător de cuvânt al unor superputeri, atât.

  40. televiziunea mainstream, pentru mine, personal, respect zero. Am 3 posturi la care ma uit: NasulTV, News Romania si Realitatea Plus (Mainstream) doar la emisiunle Ancai Alexandrescu. si nu tot timpul. numai cand deschid televizorul imi creste tensiunea. cand vad o pooolime absolut hipnotizata care nu numai ca nu isi cunoaste drepturile, daca le arati si le spui, isi acopera urechile: nu vreau sa stiu!! tanti asta, imbracata elegant, super-lux, salon-ata toata, cu auret alb sau platina pe ea, oare stie ca oamenii traiesc intr-o saracie crancena si unii chiar nu au ce manca? ne invata sa ne hranim sanatos? la restaurant? pe bune? hahahahahahhaaha! vrei sa mananci sanatos cocoana? NU exista sanatos aici. totul este otravit. poate ti-au facut matalica de la sefu’ „bucatariei” un platou „special”. HAI SIKTIR!

  41. …ce mutră de oltean sadea are puradelu’ ăla garett! HAHAHAHAHAHAHAHA!

  42. trist…..iata ce avem de ales…, pensii speciale, plagiate, turnatori, lenesi, tzoparlani…

  43. Fosile, fosile si iar fosile care fac vocaliza. Ramai in familia ta cu mihaela dragostea ta si nu mai latra aiurea precum drogatii in punga.

  44. Aceasta fiica de bani gata vrea sa ne învețe sa mâncam sănătos!? Habar nu are ca piata alimentara din țara este 99% cu produse nesănătoase, pline de insecticide, ingrasaminte folosite după cum vrea fiecare, producție sa fie, cat mai mare. Domnișoara sa meargă prin magazine și sa mănânce și ea din aceste produse sănătoase. Domnul Cristoiu a descris corect acea filmare. Parveniți , au trăit bine sub comuniști și o fac și acum fără merite, fără munca. A mers in USA sa studieze medicina, a fost greu, a intrerupt, așa ca a făcut niște cursuri de Nutriție și de modeling, tata o sponsorizează sa trăiască ca fiica de milionar.

  45. Asta si bilica, medici subnutritionisti. Ma, cat de prost sa fii sa -ti spuna una ce sa si ce sa nu mananci. Matusile si mama mea au trecut de 85 fara gloabe cu lista de mancare. Cel mai longeviv roman a facut parte, mai de departe, din familia mea. Romanii fuduli e si prosti, dar cred ca nu e romani get beget si de aia…

  46. daca nu il apreciez pe „mihaela, dragostea mea” inseamna ca o vreu pe cucuvela move? nu. inseamna ca NU accept NICI un securici, nici un aspen si nici o sluga sorosh/schwab! amandoi au ceeasi radacina: noua oranduire globala. gionica – aspen si cucuvela – open society, sorosh. numai slugoi la vot. sa TOV-ati voi mah! PANA NU SE RIDICA PATRIOTI IUBITORI DE NEAM, CARE VOR SA READUCA CONSTITUTIA LA PUTERE NU AM CU CINE VOTA! TREZITI-VA FRATILOR! pe somnul vostru securimea tradatoare si criminala isi ridica „capete” de TOV-at! BOICOT VOT!

  47. las’ c-a fost bun Basescu cu fiica lui t0anta!unde-i Basescu si unde-i Geoana acum?!aud?!nu mai aberati!romanu’ nu mai pune botu’ la manipulari!a pus si uite unde a ajuns:sobolani si gunoaie pana la ferestre!

  48. Să înțeleg că l-au mai „făcut” odată „băieții” pe prostănac? Cu ajutorul neprecupețit al postului lui Voiculescu de astă dată. N-au mai așteptat până în pragul alegerilor. Il scot din timp. Să n-avem vorbe!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.