Antonescu: PSD fură, și fură tare

Liderul PNL Crin Antonescu îi acuză pe foştii săi aliaţi de la PSD că „fură”. Antonescu a fost întrebat joi seară într-o intervenţie telefonică la România TV la ce s-a referit când a spus în cadrul unui interviu că „PSD e pus pe furat, dar pe furat tare”.

Crin Antonescu a afirmat că atunci când a declarat acest lucru s-a referit la furatul de care era acuzat şi PDL în trecut.

Liderul PNL a dat ca exemplu pentru afirmaţiile sale împărţirea bugetului, a posturilor, dar şi racolarea aleşilor PNL. Potrivit acestuia, PSD fură parlamentari și primari, iar pe aceștia din urmă îi amenință.

”PSD fură, și fură tare. Fură și sigle, câte un deuputat, câte un primar de pe la Dolj, cu amenințări, cu constrângeri, cu promisiuni (…) Avem de-a face cu un Guvern pe care l-aș numi Ponta-Ghiță și care fură cât poate și împarte cât poate. (…) Cum a furat PDL, așa fură PSD. (…)  Sunt foarte multe lucruri care ne despart. De ce se plânge (Ponta – nr.)? Are și buget, și ministere. Nu știu de ce Ponta se preface că jelește. Il are pe domnul Constantin, pe domnul Hunor”, a spus Antonescu.

Antonescu a susţinut că PSD-ul fura și atunci când PNL-ul era la putere cu Victor Ponta.

„În momentul când eram la guvernare am văzut cum PSD insistă să se facă un buget, să se împartă anumite locuri (…) Cum în fiecare program, proiect, apare ori domnul Ghiță, ori cineva din partea lui, ori cineva din partea PSD-ului”, a spus liderul PNL.

„Că PSD e pus pe furat, n-ar fi fost chiar o ştire. Când am zis-o eu a ieşit vâlvă”, a mai apreciat acesta în intervenţia citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8522 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.