Trump a lăudat un criminal fictiv

Donald Trump șochează din nou. Fostul președinte american l-a lăudat sâmbătă pe ucigașul fictiv Hannibal Lecter (personaj din filmul Tăcerea mieilor) spunând că „este un om minunat”. Apoi, a făcut comentarii disprețuitoare la adresa oamenilor care au emigrat în SUA fără permisiune, potrivit The Guardian.

Trump și-a rostit discursul unei mulțimi de aproximativ 80.000 de susținători – conform unei estimări a unui purtător de cuvânt al orașului Wildwood – la 145 km sud de Philadelphia. Mulțimea a început să se micșoreze considerabil pe măsură ce Trump vorbea, a scris un reporter de la Philadelphia Inquirer pe X într-o postare care conținea un videoclip cu oameni care părăsesc locul mitingului.

Oportunitatea i-a servit lui Trump de a-și reînnoi admirația declarată pentru Lecter, așa cum a făcut și înainte, după ce actorul Mads Mikkelsen – care l-a portretizat anterior pe Lecter într-un serial de televiziune – l-a descris odată pe Trump drept „o adiere proaspătă pentru unii oameni”.

Printre alte comentarii, Trump a repetat duminică exagerări cu privire la faptul că „a fost acuzat mai mult decât marele Alphonse Capone”, violentul șef al mafiei din Chicago din epoca prohibiției.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Și în România se întâmplă aceste manevre mizerabile cu mituiții care sunt in arest la domiciliu! Pe vremea Noua de Vaslui, este un articol in care, elevii din Vaslui au primit țidule cu arestatul hodorogul PSD cu multe laude si dat exemplu pozitiv elevilor! S-a întâmplat zilele astea când au fost PSD-istii in vizită la Vaslui nu știu pentru ce eveniment politic.

  2. Mads Mikkelsen in „Riders of Justice”, film independent danez?
    -hai sa estimăm,
    i-au dat ca personaj un popozaur,
    nu?

  3. …totusi, care este stirea?…sau vestea?…ok, titlul face trafic, reclame= bani, stim…dar…care este stirea?…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.