Steve Buscemi, bătut pe stradă

Actorul american Steve Buscemi a fost dus la un spital din New York după ce a fost atacat de o persoană necunoscută, scrie The New York Post.

„Steve Buscemi a fost atacat în centrul orașului Manhattan, devenind încă o victimă a unui act de violență întâmplător în oraș”, a declarat pentru publicație un purtător de cuvânt al actorului. El a mai menționat că Buscemi „este bine și apreciază binele tuturor, deși este incredibil de trist că i s-a întâmplat asta în timp ce se plimba pe străzile din New York”.

Atacatorul lui Buscemi a scăpat, iar poliția îl caută.

Potrivit publicației, acesta nu este primul caz de acest fel de atacuri neplăcute asupra oamenilor din New York. Anterior, actorul Michael Stuhlbarg a fost lovit în cap cu o piatră în timp ce făcea jogging.

Steve Buscemi este cunoscut pentru rolurile sale din filmele Miami Vice (1986), Reservoir Dogs (1992), Pulp Fiction (1994) și Fargo (1996).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Nu-i nimic, cateodata viata bate filmul, dupa cum se si vede! La propriu!!

  2. Nea Stevene, nu mai e de stat in gaura aia imputita in care tot felul de derbedei se amuza batand oameni nevinovati, femei, copii si alta lume batrana. China e noul Eldorado. Sau, poate India, Pakistan, ca-i ceva mai palpitant.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.