Bilanț final ISU București-Ilfov

Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au primit 24 de solicitări în urma furtunii de miercuri seară, bilanțul final indicând o persoană decedată, 14 copaci căzuți, dintre care șase au avariat autoturisme, precum și mai multe zone inundate.

În ceea ce privește Capitala, angajații ISU București-Ilfov au fost solicitați să îndepărteze 13 copaci doborâți în urma furtunii, dintre care șase au căzut pe mașini, un bărbat decedând după ce un arbore a căzut peste el.

Referitor la județul Ilfov, aici au avut loc opt inundații, un copac a fost doborât de vânt și un acoperiș avariat.

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a murit, miercuri seara, după ce un copac a căzut peste acesta, în urma codului galben, emis de ANM, la nivelul Capitalei. Accidentul s-a produs în Șoseaua Viilor, din Capitală.

Reprezentanții au spus că bărbat a murit, din cauza unei lovituri foarte puternice la nivelul capului, produsă de căderea unui copac.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.