BREAKING Plicuri suspecte la Ambasada Ucrainei la București

Poliţiştii de la DGPMB – Secţia 1 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, marţi, în jurul orei 11,00, la sediul unei ambasade din Sectorul 1 au fost primite două plicuri ce ar avea un conţinut suspect.

Serviciul Român de Informaţii a informat că este vorba despre Ambasada Ucrainei de la Bucureşti.

Plicurile cu un conţinut suspect care au fost primite, marţi, la Ambasada Ucrainei din Bucureşti au fost ridicate în vederea expertizării,

„Echipele SRI s-au deplasat la Ambasada Ucrainei astăzi, în urma unui apel la 112, prin care s-a precizat că au fost primite mai multe plicuri suspecte. Pirotehniştii au demarat procedura standard pentru investigarea acestora. În urma controlului pirotehnic se va stabili dacă va fi nevoie ca acestea să fie ridicate şi transportate în siguranţă”, a precizat SRI.

Anterior, Poliţia Capitalei anunţa că la faţa locului s-au deplasat poliţiştii pentru asigurarea zonei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

8 Comentarii

 1. Cine le-a trimis și cum ?
  Era cazul sa știm deja…
  Sau urkanii au mai găsit o modalitate de a face valuri ?
  Hai, băgatZi mânutZele adânc în buZunare și mai cotiZatZi ceva…?

 2. Inseamna ca nu stiti ce-i ala „razboi haibrid” ! Va pregatiti de „Black Out Matter” ? Pentru ca meritati !

 3. Sint felicitari de Sarbatori, domne ! Ce, nu mai stiti de gluma ?

 4. Chiar asa, erau cu confirmare de primire ? … Pe foamea asta, nu cred ca sint postate de romani … care, decit sa plateasca un timbru, le aduc personal si le predau portarului !

 5. Draga domnu Zelensky, afla de la noi ca sintem bine, ceea ce nut-i dorim si matale ! Te rugam frumos pentru ca sat-i iei acasa la Ucraina mafiotii care circula in masini de jdemii de euro, curvele si excroci … Hai, pa, te pupam si i-ti uram s-a gasesti supt bradu de Craciun jucaria preferata, un Kalibr (nu nou nout, ci usor „avariat” la aterizare) !

 6. Bombonica trebuia, nu plicuri! Regimul terorist de la Kiev trebuie desfiintat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.