Eşec şi pentru Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea (58 WTA) a fost învinsă, vineri, de jucătoarea americană Jessica Pegula (33 WTA), scor 7-6, 6-3, în primul tur al turneului de tenis WTA 1000 de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de 2.549.105 euro.

Sorana Cîrstea (58 WTA) s-a accidentat în primul set, când a căzut, lovindu-se la gleznă. Ea a reușit totuși să ducă setul în tiebreak, unde americanca s-a impus cu 7-5.

Cîrstea a început bine setul doi, cu un break, însă a cedat imediat altele două game-uri pe propriul serviciu, americanca impunându-se în final cu 6-3.

Pentru prezența în primul tur al tabloului principal de la Madrid Open, Sorana Cîrstea va fi recompensată cu 12.655 euro și 10 puncte WTA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.