Germanwings operează zboruri şi din România

Germanwings, compania aviatică germană care a pierdut un aparat cu 148 de oameni la bord în Alpii francezi, operează zboruri şi din România. Aceasta leagă Otopeni de Berlin şi Düsseldorf în Germania. Conform site-ului vola.ro, următorul zbor este programat la 1 aprilie pe ruta Otopeni-Berlin Tegel, iar preţul unui bilet este de 190 de euro.

Germanwings este divizia de low-cost a grupului Lufthansa, a doua cea mai mare companie din Europa, din care mai fac parte şi operatorii aerieni Swiss şi Austrian Airlines.

Germanwings a intrat în reorganizarea activităţii în ultimul an, asta după ce, anul trecut, Lufthansa a stabilit anul 2015 ca termen pentru ca divizia low-cost să treacă pe profit. În caz contrar, Germanwings ar urma să fie vândută unui rival low-cost.

Anul trecut, Germanwings a reînceput zborurile pe ruta Bucureşti-Düsseldorf, după ce a renunţat la zborurile spre Berlin, Stuttgard şi Köln.

Un Airbus A320 al companiei Germanwings, care avea 148 de personae la bord, şase fiind membri ai echipajului, s-a prăbuşit în Alpii francezi. Aeronava a dispărut de pe radar la ora 11.00. Ministerul de Interne francez a anunţat că au fost găsite fragmente ale aparatului nu departe de Barcelonnette. Aeronava efectua un zbor pe ruta Düsseldorf-Barcelona.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Cosmin Pam Matei 4583 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.