Gică Hagi e iar supărat din cauza fiului

 Gică Hagi a fost prezent în tribunele de pe Allianz Arena la meciul pe care România și l-a adjudecat de o manieră categorică în fața Ucrainei. Regele fusese de la bun început printre puținii oameni din sport care au avut permanent o atitudine pozitivă față de posibilitățile echipei naționale de a face un EURO bun, chiar și după remizele cu Bulgaria și  Liechtenstein.

Hagi a șocat atunci declarând că România va câștiga primele două partide, cu Ucraina și Belgia, și va face egal cu Slovacia în ultimul joc, urmând a termina grupa pe prima poziție. Multă lume s-a întrebat dacă Gică a vorbit serios sau a fost o formă de ironie. Acum, după acest 3-0 cu Ucraina,  declarațiile celui mai mare jucător român din toate timpurile sunt altfel privite.

Voia bună a lui Hagi senior s-a risipit brusc în momentul în care a fost întrebat asupra faptului că fiul său, Ianis, a intrat doar în ultima parte a jocului și dacă i s-a părut că merita să joace mai mult. Hagi a răspuns asemenea fostului ministru al Justiției, Florin Iordache: Altă întrebare, semn că a fost vizibil iritat de insistența presei față de prezența lui Ianis pe teren.

„Am şi zis că vom câştiga de acum o lună. Am şi dat declaraţie, că primele două meciuri le câştigăm şi cu Slovacia facem egal.

La Euro, lucrurile se egalează, e doar o chestiune de marketing la ei (n.r. – la cotele jucătorilor ucraineni), dar ai noştri în campanie au arătat un potenţial foarte bun, la U21 au arătat că au potenţial, cu Elveţia au jucat extraoardinar şi le-a venit momentul acum.

L-au căutat, l-au găsit şi bravo lor. Au făcut un meci complet, fiecare a ieşit în evidenţă şi rămânem cu actorii care au făcut diferenţa.

Dacă mă așteptam ca Ianis să joace mai mult contra Ucrainei? Altă întrebare. Acum începeți cu… Lucrurile pe care trebuie să le facă și stafful, și tot… Cei care sunt lângă echipă. Îmi puneți mie întrebările astea… Importantă e echipa, importanți sunt jucătorii”.

Cât timp a fost pe teren Ianis Hagi nu s-a remarcat cu nimic, dar a făcut-o la final, după meci tricolorii reunindu-se cu toții în fața tribunei galbene, pentru a mulțumi pentru extraodinarul suport al fanilor prezenți în număr de peste 30.000. Ianis a fost ca un șef de galerie prntre jucători, fiind inarmat inclusiv cu o portavoce.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

9 Comentarii

  1. Ma,iar incepe cu asta,pe care,vorba lui Radu Banciu,tac-su l-a facut fotbalist ca altfel trebuia sa-l faca zidar sau faiantar.O zic din nou: daca Ianis ar fi talentat,si-ar pune pe spate Ianis,nu Hagi si s-ar stradui ca Ianis sa devina un brand mai mare decat Hagi.Insa,de unde nu e …

  2. Multă lume e supărată din cauza fiului lui Gică Hagi. Odrasla nu avea ce să caute la națională, în timp ce jucători mult mai valoroși au rămas acasă. Cel mai bun exemplu este al lui Mitriță care, în afară de știința jocului, face și spectacol, lucruri la care Ianis a fost și va rămâne corigent.

  3. Ma da chiar nu va e rusine?Gh.Hagi a fost cel mai mare fotbalist roman,un exemplu de OM.Nu se cade sa i se puna asemenea intrebari,Ianis e copilul lui si ca orice parinte se simte stinjenit.Va aduceti aminte de golul pe cate Ianis Hagi l-a dat impotriva Germaniei?Lasati antrenorul sa faca ce stie,ca se vede ca stie!

  4. @ Probabil că nu vrea Gheorghe Hagi să îl țină vara la hotel la mare, ca să aibă mai multe camere libere pe care să le închirieze și l-a luat ,,Iedi” a lu’ Puiu, că se cunosc, în cantonament și la nemți, că plătește Burleanu și UEFA, ?

  5. Sint convins ca toti care au urmarit meciul au vazut ca Ianis Hagi nu a facut nimic.Asa cum a jucat parea un incepator gresind de fiecare data cind punea piciorul pe mingie.A fost chiar o faza unde din greseala lui Hagi ar fi putut incasa echipa Romaniei un gol ,noroc cu ceilalti jucatori care au salvat ocazia asta de gol al ukrainienilor.

  6. Fara golul lui Ianis din meciul cu Israel, Romania nu ar fi ajus la turneul final.
    Chiar nu mai este momentul, sa veniti cu aceleasi comentarii rasuflate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.