Veste tristă pentru fanii lui Alcaraz şi Jannik Sinner

Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz, numărul 3 mondial, nu va participa la turneul ATP Masters 1.000 de la Roma, din cauza durerii pe care o resimte la antebraţul drept, după ce a evoluat la Madrid, a anunţat, ibericul, vineri, pe reţelele de socializare, cu trei săptămâni înainte de Roland Garros.

”Am simţit durere, o jenă la braţ după ce am jucat la Madrid. Am efectuat examene medicale azi (vendredi) şi am un edem la muşchiul rotund pronator (muşchi al antebraţului, n. red.), consecinţă a recentei accidentări. Din nefericire, nu voi putea juca la Roma. Am nevoie de odihnă pentru a mă recupera şi pentru a putea juca fără durere”, a explicat Alcaraz, citat de AFP.

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală la Madrid, miercuri, el revenind în competiţie în capitala Spaniei după o lună de pauză.

Ulterior, şi Jannik Sinner, numărul 2 mondial, a declarat forfait pentru turneul ATP Masters 1.000 de la Roma, programat în perioada 6-19 mai, din cauza unei acciddentări la un şold care l-a constrâns să se retragă şi de la turneul de la Madrid, a anunţat, sâmbătă, jucătorul pe contul său de X (fost Twitter), citat de AFP.

„Nu este uşor să scriu acest mesaj, dar după ce am vorbit cu medicii şi specialiştii despre problemele mele la şold, eu trebuie să anunţ că nu voi putea, din păcate, juca la Roma”, a explicat câştigătorul Australian Open de anul acesta.

Sinner a fost nevoit să se retragă din turneul ATP Masters 1.000 de la Madrid din cauza acestei accidentări la şoldul drept, înaintea meciului său din sferturile de finală împotriva canadianului Felix Auger-Aliassime.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. „Am efectuat examene medicale azi (vendredi)”
    -adica boli venerice
    sau de varice.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.