Ce mari artişti străini vor concerta în România în 2012

Red Hot Chili Peppers, Justin Bieber şi Bruce Springsteen sunt doar cativa dintre artiştii care vor cânta în România in 2012. Unii deja au stabilit toate detaliile legate de organizare, alţii încă mai negociază.

Red Hot Chili Peppers vor concerta la Bucureşti pe 31 august. „Under the Bridge”, „My Friends”, „Scar Tissue” şi „Californication” sunt doar câteva dintre piesele care vor răsuna pe Arena Naţională. Biletele pot fi deja cumpărate de pe site-urile de profil.

Justin Bieber nu a confirmat încă toate concertele din 2012, dar în turneul european al canadianului ce va începe în martie şi se va încheia pe 14 aprilie este inclusă şi România.

Bruce Springsteen este unul dintre cei mai mari muzicieni americani ai ultimului veac. The Boss, aşa cum este cunoscut, va concerta începând cu 13 mai în Europa. Până în acest moment au fost anunţate aproape 30 de show-uri, programul tuneului fiind actualizat periodic cu posibilitatea de a cânta şi în Bucureşti.

Black Sabbath se pregătesc de lansarea unui nou album în toamna lui 2012. Până atunci Ozzy, Tony, Geezer şi Bill pornesc într-un turneu mondial. În acest moment au fost anunţate 17 concerte ale legendelor rock în perioada mai – iunie. Fanii români pot spera şi ei că îi vor vedea pe cei de la Black Sabbath în carne şi oase. Alte posibile concerte în 2012 sunt anunţate de Michael Buble, Bryan Adams şi Radiohead. Există zvonuri şi despre un nou turneu al Madonnei în iunie, informeaza antena3.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8519 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.