Cod galben de vânt în 11 județe

Cod galben de vânt în 11 judeţe din nord-estul, centrul şi sudul ţării. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis vineri trei avertizări nowcasting de vânt, rafalele putând ajunge, local, şi la 70 de kilometri pe oră.

Astfel, vineri, între orele 06.30 și 12.00, local în judeţele Alba, Sibiu, Mureş, Braşov, Harghita, Covasna şi zona montană aferentă vânt va sufla cu peste 60 km/h, informează ANM.

De asemenea, vineri, în întervalul 06.00 – 12.00, pe arii extinse în judeţele Mehedinţi şi Dolj, inclusiv municipiile Craiova, Bechet şi Dr. Tr. Severin se vor înregistra intensificări ale vântului din sector predominant vestic, ce pot depăşi la rafală 60-70 km/h.

O a treia averizare vizează zone din județele Iași, Neamț și Bacău. Aici, între orele 06.10 și 12.10 vor fi intensificări ale vântului, care vor atinge și depăși la rafală viteze de 60….65 km/h, izolat 70 km/h, mai transmit meteorologii.

În plus, până vineri la ora 18.00 rămâne în vigoare o informare de vreme rea valabilă pentru toată țara.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.