Cum va fi vremea sâmbătă şi duminică

Vremea se menţine caldă faţă de normalul perioadei, cu maxime cuprinse între între 2 şi 12 grade şi minime ce se vor încadra între -5 grade, în depresiuni, şi 6 grade în Dealurile de Vest şi pe litoral.

Cerul va fi mai mult noros şi izolat se vor semnala ploi slabe în regiunile vestice, nordice şi centrale. La munte, precipitaţiile vor fi mixte. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare.

Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, local, va fi ceaţă, posibil asociată cu burniţă.

În Capitală, valorile termice vor fi peste normalul perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări în Munţii Apuseni şi Carpaţii Orientali, unde izolat vor fi precipitaţii slabe mixte. Local, pe văi şi în depresiuni, va fi ceaţă.

Duminică, temperaturile cresc faţă de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona înaltă. Pe văi şi în depresiuni, pe arii restrânse va fi ceaţă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.