George Copos, din nou în fața instanței

Trimis în judecată în dosarul Loteria II, George Copos este aşteptat miercuri în faţa instanţei. Pe 10 aprilie, omul de afaceri s-a prezentat în fața instanței pentru un nou termen în acest dosar.

Copos este acuzat de mai multe infracţiuni, respectiv manipularea pieţei de capital, spălare de bani, fals în înscrisuri, folosirea de informatii privilegiate pentru dobândirea de instrumente financiare la care aceste informaţii se referă.

Pe data de 7 aprilie, Copos a fost eliberat condiţionat după ce a executat o treime din pedeapsa de patru ani primită în dosarele Loteria 1 şi transferul de jucători. Pedeapsa omul de afaceri a fost redusă şi ca urmare a faptului că acesta a scris mai multe cărţi pe perioada detenţiei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.