Ciolacu și moldovenii

Chiar dacă președintele Klaus Iohannis pare preferatul românilor în materie de glume, premierul Ciolacu nu scapă nici el.

Mai ales când „o comite“, cum se spune. Iar afirmația lui Marcel Ciolacu legată de locuitorii din ținuturile lui Ștefan cel Mare nu avea cum să scape nepedepsită.  Rezultatul?

”Premierul Marcel Ciolacu a făcut joi, 25 aprilie 2024, într-o conferinţă de presă electorală la Timişoara, câteva declaraţii despre oportunitatea regionalizării României şi despre autostrada care leagă Moldova de restul ţării. În acest context a făcut zâmbind şi următoarea afirmaţie: «Buzăul nu e în Moldova şi vă rog frumos să nu mă jigniţi».

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 19
Author

10 Comentarii

 1. Eu nu pricep nici în ruptul capului de ce un partid atât de mare ca PSD poate să-și aleagă in frunte un covrigar cu școala vieții? Chiar toți membrii PSD sunt atât de „educați” de pot sa aleagă asemenea specimene a varf? De la Adrian Năstase ( care a ratat de putin ținta), toți conducătorii PSD sunt vai de mama lor:Geoana-prostanac, Ponta-pontagiu, Dragnia-fiu de milițian uns cu toate alifiile, Dancila-care l-a mâncat pe”pi” din aria cercului și marele „învârtitor” Ciolacu! Nu mai vorbesc de locotenenții lui Ciolacu recuperați de pe câmpul de lupta: Grindeanu și Tudy! Atât s-a putut! Mai au și pretenții! Ăștia chiar pe toți românii ii cred idioți?

 2. Pampalaul asta impreuna cu celalalt securist Grindeanu ar fi sabotat din nou autostrada Moldovei la ordinul sefilor lor. Dar veneau alegerile. Cel care i-a fortat sa dea banii pentru aceasta autostrada a fost bacauanul Umbrarescu, cel mai important constructor din Romania la aceasta ora. Guvernul de neputinciosi avea nevoie de el pentru restul dificilelor lucrari din tara. Umbrarescu lucreaza pe santierele sale cu moldoveni care continua traditia lor istorica de constructori. Multi din ei plecati afara incep sa se intoarca acasa. Umbrarescu plateste bine. Sa vedem daca din toamna Ciolacu va mai da bani pentru aceasta autostrada. Asta in cazul ca PSD va castiga alegerile generale.

 3. „Ciolacu nu fi lepra că se vede”,ai grija ce faci omule că astea sunt tot pe urmele tale și fără pârțuri,nici pârțuri sa nu tragi, nici din alea fara sonor că au astea de la USR colorant și chiar daca nu se aude se vede .Nu mai vorbesc de „filolog”el a făcut rost de colorant pentru parturi,e fabricat de ONG-urile lui Soros și distribuit pe sub mana sub forma de sprei incolor și inodor.Si te rog macar de data asta să mă asculți,nu mai manca fasole că se iau după urma.
  Ai fost și l-ai vizitat pe Florin Piersic la spital?Rău ai făcut ,rău ai făcut ,tu nu ai voie sa faci nimic că orice faci nu-i bine.Acum sunt in stare să zică că ai hurnit spitalul,ba că ai dus tu nozocomiale,intenționat, in spital ,ori Rafila să-l infectați pe Piersic.
  Îl știți pe Tolontan ,ziaristul de la Gazeta Sorturilor,știu că l-au dat afara elvețienii de acolo,el,Tolontan asta a făcut carieră cu nozocomiale ,el le-a” descoperit”,inventat,zice-ti cum vreti ,apoi și-a făcut vila in buricul Bucureștiului tot din nozocomiale pe care le vedea și acolo unde nu erau.
  E un mod de a face bani ,denigrând țară,pe români și pe tine Ciolacu cu PSD-ul tau și se fac bani din distrugerea firmelor românești că să facă loc celor străine .
  Aici pe platforma astea te urca și te coboară ,te coboară și te urca ,ești că într-un linghispir fac asta că sa te vadă lumea .
  Ți-am zis sa nu intri la guvernare ,daca nu intrai câștigai alegerile și nu trebuia să faci nimic!
  Asta-i și ideea sa nu faci nimic!

 4. Bancul de fapt e altfel .. ”- Măria ta, vistieria e goală,. ce să mă fac ??.. – Pune banii inapoi ”.. In rest azi moldoveni nu mai sunt., Au emigrat cu toții,.

 5. Corectă analiză „analistul” numai ciurucuri la cârmă,rezultatul îl simțim al dracului de bine pe propria piele.Dacă nu se schimbă ceva la plămada politică,în curând nici piele nu vom mai avea !

 6. Ciolacule,pe lângă faptul că mama ta e născută în Tecuci ,vezi că și Alinuța s-a născut în Tecuci. Nu călcați voi pe urmele marelui economist nascut in Tecuci! Voi sunteți niște hahalere care ați vândut Romania evreilor,adicatelea v-ați dat de partea buna a istoriei!

 7. Sper ca moldovenii sa il taczeze la viitoarele alegeri si sa nu ii ierte domnului asta Ciolacu ,jignirile aduse de el.

 8. Mama ciolacului e din Tecuci??? ,,Un om din Tecuci avea un motor, dar nu i-a folosit la nimic.” Titlul articolului, imi aduce aminte de o lectie de prin cartea de Limba si literatura romana, parca clasa a VI – a: ,,Sobietski si romanii”…..Actiunea se petrecea pe la Cetatea Neamtului….

 9. PSD a fost acaparat de werner prin acest breloc moarți ciolacu , după ce la făcut preș , impostorul werner a avut liniștea dorită,este interesant cum , oamenii cu ceva carte în PSD sau lăsat manevrați in așa hal de covrigar

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.