Liber de la CCR pentru alegerea primarilor dintr-un singur tur

Iată comentariile la articolul PSD şi UDMR jubilează – CCR a dat răspunsul: un singur tur de scrutin la primari publicat în cotidianul.ro:

Crinuta

Liberalii trebuie sa-i multumeasca lui Crin Antonescu, cel care, de mana cu Victor Ponta, au propus legea alegerii primarilor intr-un singur tur. Desi stia ca o astfel de lege nu va avantaja in viitor PNL, Antonescu a incercat si pe aceasta cale sa castige sustinerea PSD pentru alegerile prezidentiale din 2014. Iar dupa scrutin, potopul: el era bine merci la Cotroceni, iar liberalii urmau sa se descurce… dupa posibilitati. Vedem astazi cum.

Da’ nu va mai zbateti

fratilor, cu un tur sau cu doua, tot aceiasi golani stabiliti dinainte vor iesi pe tapet. Daca mai depuneti atata pasiune si nervi, s-ar putea sa va „cauzeze” la tensiune si sunteti in pericol de „infract” ( a se citi infarct ) ( Harakiri )

Moesia

Cum m-nealui Basescu a dat directive caatre Zegrean inca de ieri, nuici nu mai era cazul sa assteptam spusele Zegreanului. Sper insa ca bucurestsenii sa se trezeasca pentru vot, ca altfel se vor trezi ca nu vor fi in toata FIREA! Din an in an, din ce in ce mai slabi candidati. Si mai aflaram ca si Ponta ar declina (daca cineva chiar s-ar fi gandit sa-i propuna) functia de persedinte al C. Dep.!! Vulpea…. strugurii sunt acri! Oricum sper ca Dragnea sa nu uite cand socrul psd (cel despre care se spunea ca este urmarit penal, dar nimeni nu mai il intreaba nimic, poate cand n-o sa mai fie alde kovesi la dna -), deci cand socrul psd spunea pe cine reprezinta dragnea in psd ? Acum firesc ar fi , Dragnea intreaba si tu: pe cine mai reprezinta Ponta in psd ? Si nu o mai invarrtiti cu vai, vai cel mai bun premier…. La ce ? La avocatura din care a castigat bani de la unitati care dau faliment ?

radu

Da, nenea Zegrean, dar 3 e mai mic decat 7 , adica cei care au votat un candidat sunt mai putini decat cei care nu l-au votat!Pe de alta parte, PNL culege ce a semanat, fiindca ei au introdus votul intr-un tur, de comun acord cu PSD si PDL!

Gogulea

Si totusi prostia doare. Dupa ce a votat la doua maini alegeri locale intr-un singur tur, ca statea bine in sondaje, dupa ce a cazut ca bolovanul, PNL s-a sucit, ca asa e cand ai doua capete fara minte: oricat ai aduna doua IQ-uri saracute nu pot da un IQ ridicat!

Apolitic

Salutam decesul Partidului Național Liberal, basificat și pedelizat. Primiti la vot nota de plata pt tot ce ati facut.

Multumim din inima pardidului!

Batalia grea se va da in Ardeal, unde UDMR de mana cu etnicii romi vor lua majoritatea primariilor si a Consiliilor Judetene. Se va crea un coridor Harghita, Covasna, Mures, Cluj, Bihor, Satu Mare de toata frumusetea! Alegeri intru-un singur tur vin manusa UDMR-ului care are un electorat disciplinat si aliati de nadejde. Multumim din inima pardidului!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Simona Stroe 349 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.