Regele s-a întors

Rafael Nadal, câștigător de cinci ori al turneului de la Madrid, s-a calificat în turul al doilea la Caja Magica.

Nebunie la antrenamentul lui Rafa Nadal (fotoreportaj)

Tenismenul spaniol l-a învins relaxat pe adversarul său Darwin Blanch. Acesta este cu 21 de ani mai tânăr decât Nadal, iar experiența și-a spus cuvântul.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. Acest rege care sa intoxicat cu tot felul de subsante interzise care nu are bani sa si cumpere o pereche de chiloti mai largi sa nu i intre pe unde nu trebuie ,nu stiu cum nu este jena sa si traga chiloti de 2 ori pe minut acest taran spaniol

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.