Lider PNL: Nevasta lui Ponta, mașină de aproape 100.000 euro

Vicepreședinte PNL Teodor Atanasiu îl acuză pe premierul Victor Ponta de „ipocrizie și duplicitate” după ce PSD și-a făcut campanie afirmând că liderul liberal Klaus Iohannis merge cu o mașină de import, în timp ce premierul ar circula cu o mașină de fabricație românească.

„Sub deviza mândru că este român, Victor Ponta susține sus și tare că folosește un automobil Dacia Duster, încercând să pozeze într-un mare admirator al industriei autohtone de autovehicule. Doar că declarațiile sale nu au niciun fel de corespondent în realitate, fiind, în mod evident, o nouă minciună sfruntată din lungul șir cu care Victor Ponta încearcă să păcălească cetățenii. Mașina Duster cu care se mândrește premierul aparține Guvernului și este folosită de Victor Ponta doar atunci când participă la evenimente electorale sau când în preajmă se află reprezentanții presei. De fapt, candidatul PSD la cea mai înaltă funcție în stat este un mare admirator al mașinilor scumpe, deloc românești, precum Mitsubishi Lancer, Toyota Prius Hybrid sau Fiat Abarth Tributo Ferrari 659, modele pe care le-a deținut acesta de-a lungul timpului”, afirmă Atanasiu într-un comunicat transmis luni.

Totodată vicepreședintele PNL susține că soția primului-ministru, Daciana Sârbu, „care se pretinde a fi ecologistă, conduce nici mai mult nici mai puțin decât un Land Rover Range Rover, model care costă aproape 100.000 euro și care a fost achiziționat la o treime din preț de la o firmă a cărui administrator a fost acuzat de trafic de combustibil”.

„Alături de casele de lux și terenurile care lipsesc în mod ilegal din declarația de avere a premierului, fiind trecute doar pe numele soției sale, avem pe zi ce trece dovada că averea premierului este una fabuloasă. Oricât ar încerca Victor Ponta să ne mintă că este mai sărac decât Ion Iliescu, în realitate averea sa se pare că o depășește pe cea a lui Adrian Năstase. Victor Ponta nu îi poate sfida cu nerușinare la nesfârșit pe români”, mai acuză Atansiu, potrivit comunicatului citat.



Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8521 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.