×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 3 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 28 aprilie 2017, 03:31
EUR (€)
-0.0066 ↘
4.5289 RON
USD ($)
-0.0055 ↘
4.1565 RON
• • •
Macovei: Declaraţiile lui Ponta despre baronii din PSD, o trădare de ţară

Monica Macovei spune că declaraţiile premierului cu privire la baronii din PSD cercetaţi  de DNA reprezintă „o trădare de ţară”, Ponta protejând corupţii şi nu românii.

„Toate aceste declaraţii (ale lui Victor Ponta - n.r.) arată că România lui Ponta este România corupţilor şi el protejează corupţii, nu protejează românii. El nu protejează legea, nu protejează banul public. Toate aceste declaraţii ale primului ministru, pentru că vin de la primul ministru, sunt declaraţii care fac foarte rău ţării, sunt trădare de ţară. În clipa în care spui că tu eşti de partea tuturor acestor oameni cercetaţi, unii arestaţi, unii nearestaţi, dar cercetaţi şi sunt inculpaţi fac foarte rău ţării”, a spus Monica Macovei.

„E o dovadă de trădare a ţării pentru că ţara nu e formată din corupţi. Pentru Dumnezeu, România nu e coruptă, baronii sunt", a continuat ea.

Macovei a comentat şi  decizia premierului de a-l păstra în guvern” pe Liviu Dragnea, desemnându-l totodată şi şeful campaniei europarlamentare, în condiţiile în care acesta  este trimis în judecată.

„Aş comenta declaraţiile primului ministru Victor Viorel Ponta, pe lângă plagiator, pentru că vedeţi lucrurile se leagă adică un om care minte şi fură, minte şi fură toată viaţa, care ne spune că nu se dezice de inculpatul Duicu, baronul de la Mehedinţi care e în arest, nu se dezice nici de Mazăre, nu se dezice nici de Nicușor Constantinescu, alt baron, nu se dezice de niciunul. Nu s-a dezis nici de Dragnea, îl ţine în guvern, deşi este un ministru trimis în judecată pentru fraudă la alegeri şi l-a desemnat şi şeful campaniei electorale a PSD pentru 25 mai alegerile europarlamentare. Mie îmi spune asta că PSD se pregăteşte să fraudeze că altfel nu îl punea tot pe Dragnea care e trimis în judecată pentru fraudă la alegeri”, a spus Monica Macovei, citată de Mediafax.

Victor Ponta declara, joi, la Piteşti, că fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu, dar şi „celorlalţi mulţi care nu au putut să fie învinşi la vot” li se va face „dreptate” când Traian Băsescu nu va mai fi preşedinte.

Publicat Sâmbătă, 12 aprilie 2014
3710
 | 34
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
uite cine vorbeste
+4
una a carei tara pare a fi URSSA, daca nu cumva chiar Cahulul, sau Cahalul, ceva pe acolo..IQ100
Publicat Duminică, 13 aprilie 2014
+Răspunde
Varain
+5
Sa mori tu Monico, pe limba ta. Da ceea ce facu zilnic la Bruxelles, cum s-ar putea chema?
Publicat Duminică, 13 aprilie 2014
+Răspunde
ioan
+8
@ Ioan de la ..raion ! 12:19:45, 12 Apr 2014 -nu ai inteles nimic.Evident ca toata clasa politica e condamnabila, e penala cum spun unii. -ce nu sunt eu de acord , de ce cele 2 institutii " ii ia" doar pe ceilalti.Unde sunt numele sonore din PDL, cand s-a furat cel mai mult, incepand cu alegerile prezidentiale, si terminand cu legea pensiilor in parlament cu anastase roberta ? De ce nu-i vedem in primele randuri pe: videanu, berceanu, udrea, boc, anastase,baconski, si multi alti pdl-isti?Simplu , pentru ca parchetul , CSM, CCR, serviciile sunt in mana presedintelui si de acolo pleaca comenzile politice , mai ales in prag de campanie electorala. -este si o perdea de fum, mani *editat* re , ca sa abata atentia de la marile nereguli facute de institutii ale statului in problema mosiei presedintelui de la Nana. -in rest , sa ii judece si sa-i condamne in regim de urgenta pe toti cei vinovati, dar de pe tot esichierul politic. -nu sunt de acord cu arestarile televizate sau nu, acestea sunt masuri extreme, de cele mai multe ori nu sunt necesare, cinste judecatorilor care resping propunerile procurorilor de unde rezulta ca aceste arestari sunt comenzi politice , nefiind un probatoriu foarte solid. -cat despre macovei, a facut imense deservicii Romaniei la UE , ar fi bine daca ar pleca unde vede cu ochii , dar sa nu mai calce in Romania
Publicat Sâmbătă, 12 aprilie 2014
+Răspunde
sheron tite'
+13
Dar de dumneaei ce zice fata lui tata?Ii place ca-l pupa pe tatucu peste tot si varsa zoaie peste Romania?Pe asta nu o trimite eba la pensie ?Urat parinte ,urata natie!
Publicat Sâmbătă, 12 aprilie 2014
+Răspunde
sandu
+9
O sa ramanem cu gura cascata dupa voturile la europarlamentare.
Publicat Sâmbătă, 12 aprilie 2014
+Răspunde
Cata
+8
nemernica asta are tupeul sa vorbeasca de tradare de tara??????
Publicat Sâmbătă, 12 aprilie 2014
+Răspunde
furiosul
+11
Iar latra elementa asta veninoasa? N-ar fi mai bine sa plece,definitiv,din tara asta pe care o insulta,o manjeste cu laturi;procuroarea asta stalinisto-comunista? nu are nici un drept sa emita pareri despre cei ce incearca sa prezinte ,realist,mizeriile kovesiene;americanii au laudat-o;s-o ia la ei!Spectacol cu catuse si interceptari trunchiate,mai bine lipsa;astia nu mai stiu sa faca dosare cu probe spari din panorama politica;ai mancat'' bors'' ,cu polonicul,destul!
Publicat Sâmbătă, 12 aprilie 2014
+Răspunde
emil
+11
Cine vorbeste de tradare !!!!, cea mai mare tradatoare de neam si tara.Macovei a facut cel mai mare rau tarii prin minciuna si dezinformare si acum tot ea, cu tupeu si nerusinare ....
Publicat Sâmbătă, 12 aprilie 2014
+Răspunde
Victoria
+14
Nu-i apar pe "baroni" dar un jeg moral care a pledat impotriva Romaniei ca tara, nu are voie sa vorbeasca de tradare.
Publicat Sâmbătă, 12 aprilie 2014
+Răspunde
Da ...
+21
ce bine vorbeste fata asta, partzul si ideea, noi credeam ca nu cunoaste notiunea de tradare de tara...
Publicat Sâmbătă, 12 aprilie 2014
+Răspunde
Recomandate
Bătaie, la propriu, între ziariști!
Publicat acum 16 ore şi 47 minute
Pensiile speciale supuse unui tratament special
Publicat acum 6 ore şi 11 minute
O adunătură de tip mafiot
Publicat acum 20 ore şi 42 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Tragedia din Retezat
10 articole/ Actualizat acum 9 ore şi 40 minute
alarm off
Cronica din Berceni
6 articole/ Actualizat Miercuri, 19 aprilie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
10 articole/ Actualizat Joi, 20 aprilie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 15 aprilie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
111 articole/ Actualizat acum 20 ore şi 13 minute
Ioan Buduca

6 spre 7 decembrie 2009. O noapte de pomină. Nu ştim ce era acasă la Vîntu, dar am aflat ce era acasă la generalul Gabriel Oprea, un simplu parlamentar la ora aceea.

Ioan BuducaPublicat acum 8 ore şi 8 minute