Traian Băsescu merge diseară la emisiunea lui Gâdea

După mai bine de 4 ani de zile, Traian Băsescu revine în studiourile Antenei 3. Ce invitat permanent nu a fost agreat de preşedinte. Unul dintre subiectele fierbinţi ce vor fi discutate. Va fi din nou Gâdea făcut KO pe teren propriu?

Surpriză uriaşă

Surse din Intact au afirmat că, după 4 zile de negocieri „la sânge”, Traian Băsescu a acceptat să vină la Antena 3 în emisiunea lui Mihai Gâdea. Este o surpriză uriaşă decizia lui Băsescu, ştiut fiind faptul că postul respectiv duce o campanie dură împotriva preşedintelui. Prezenţa lui Traian Băsescu la Antena 3 poate fi trecută la capitolul „coabitare”, ştiut fiind faptul că televiziunea din Băneasa este o suporteră necondiţionată a premierului Victor Ponta. Că preşedintele l-a atacat luni toată ziua din nou pe Ponta se pare că a devenit ceva obişnuit. Acum va „juca” pe terenul lui „Victor Viorel”.

Conform surselor noastre, moderatorul urma fi „ajutat” de doi dintre invitaţii permanenţi ai postului, Bogdan Chirieac şi Mugur Ciuvică. Din start, staff-ul lui Traian Băsescu nu a acceptat ca în platou să se afle Mugur Ciuvică. Drept urmare, alături de Bogdan Chirieac va apărea fie Bogdan Teodorescu, fie Marius Pieleanu. În discuţii a mai fost vorba şi de Cristian Pîrvulescu, dar acesta iarăşi nu a fost agreat de către consilierii preşedintelui care s-au ocupat de pregătirea prezenţei lui Băsescu la Antena 3. De asemenea, în emisiune nu vor fi „spectatori”, adică acei figuranţi plătiţi care trebuie să aplaude când regizorul de platou le face semn sau care din când în când răspund afirmativ unor întrebări ale moderatorului.

Un subiect fierbinte – cartea lui Voiculescu

Sursele noastre ne-au informat că staff-ul lui Traian Băsescu nu a avut vreo obiecţie privind subiectele care vor fi discutate. Se va discuta şi despre „Nana” şi despre creditul de la CEC Bank luat de Ioana Băsescu şi de susţinerea pe faţă a PMP etc. Este însă un subiect care sigur va fi pus pe tapet şi se pare că reprezintă asul din mânecă al lui Traian Băsescu: referiri la recenta carte pe care a scris-o Dan Voiculescu. Luni seara la B1 TV, întrebat de Robert Turcescu dacă a văzut stenograma de la Cotroceni din cartea lui Dan Voiculescu, Băsescu a precizat: „Nu am văzut așa ceva și nu cred că o stenogramă pe care eu nu am făcut-o publică ar putea fi într-o carte. Este imposibil. Vă pot spune care e procedura: discuțiile rămân înregistrate și nu se scriu decât la cerere. Eu nu-mi aduc aminte să fi cerut să se facă redarea la vreo discuție unde a participat Voiculescu. Cu telefonul nu putea să treacă de filtru”. Este de aşteptat ca acesta să fie punctul culminant al emisiunii. Rămâne de văzut dacă diseară se va repeta ceea ce s-a întâmplat recent la Antena 3, când revenit în platou după 3 luni de ignorare şi în plin linşaj mediatic împotriva sa, Crin Antonescu l-a făcut KO pe Mihai Gâdea.

(sursa: www.1 aprilie.go)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Lucian Gheorghiu 3052 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.