Trei grădiniţe, deschise pe vară în sectorul 6. Părinţii mai au timp câteva zile să-şi înscrie copiii

Veşti bune pentru bucureştenii care locuiesc în sectorul 6 şi nu au cu cine să-şi lase copiii acasă pe parcursul vacanţei de vară. Vor fi deschise trei grădiniţe cu program prelungit, pentru perioada de vară.

Grădiniţele estivale sunt situate în cartierele Militari şi Drumul Taberei. Astfel, Grădiniţa nr. 250, din Str. Dealul Ţugulea nr. 35, va funcţiona pe parcursul lunii iulie cu 12 grupe de preşcolari la program prelungit şi o grupă cu program normal.

Grădiniţa nr. 309 „Paradisul Piticilor”, din Str. Moineşti nr. 9, rămâne deschisă tot până la 31 iulie, având 9 grupe de copii, urmând ca în luna august să fie închisă pentru igienizări.

Grădiniţa nr. 273, Str. Valea lui Mihai nr. 1, cu 6 grupe de copii, va rămâne, însă, deschisă până la sfârşitul lunii august.

Programul copiilor este, zilnic, între orele 7.30/17.30 şi este organizat special pentru vacanţa mare. Micuţii vor lua lecţii de karate, dans, arte plastice, engleză, informatică şi vor participa la cursuri de dezvoltare personală.

Pentru hrană, părinţii achită o taxă de aproximativ 10 lei pe zi. Pentru a-şi înscrie copiii la aceste grădiniţe estivale, părinţii trebuie să ştie că mai au la dispoziţe câteva zile, deoarece numărul de locuri este limitat.

„Am primit multe solicitări de la oameni care nu îşi pot trimite copiii în vacanţă la bunici, în provincie sau în tabere, chiar şi de la familii care locuiesc în alte sectoare ale Capitalei. În limita locurilor disponibile, toţi copiii sunt bine veniţi în grădiniţele noastre,”, a declarat primarul Cristian Constantin Poteraş.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.