Tribunul PC s-a dezlănțuit din nou

Articolul Tribunul PC s-a dezlănțuit din nou – Senatoarea lui Voiculescu: Cine ești tu Iohannis să nu accepți? a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

QX
+2
O fi neamt presedintele dar este total lipsit de rigoare – la atitudine de suficienta bolnava si nerespectare legilor si normelor deja face concurenta tradatorului b… Corecta pozitia senatoarei, la aroganta si imbatosarea tampa a sasului (si doar de pe pozitia contrelor politice), se pare ca doar politica de clan si sleata conteaza la decidenti romani, pentru acesti parveniti poporul nu exista.
Publicat acum 31 minute
+Răspunde
Dollars

+7
A ajuns invatatoare, pe meritul ei. Este parlamentar si o respect, si-a castigat admiratia oamenilor cat a luptat pentru o cauza nobila, dupa cum bine stii.
Publicat acum 48 minute
+Răspunde

MARINARULDEVEGHE

+4
Da’ TU cine si al cui „ZMEU” esti ? AICI Muierea ARE Dreptate MARE, sa ajunga tutror … 🙂 CONTRAZICE argumentat, chiar daca NU ai dreptate, vom aprecia MINTEA si Eleganta argumentarii UNDE ne sunt Pazitorii Patriei ? Ca in particoler si la Rude se dau mari, da’ se flescaie fata de ” Zmei” naparlitzi ca matalee, plini de paraziti in solzii uscati … 🙂
Publicat acum o oră şi 6 minute
+Răspunde
omu’
+4
bravo ei..are cine sa-i tina piept sasului
Publicat acum o oră şi 6 minute
+Răspunde
SAM
+4
basescu va fi my bitch,de care-mi voi bate joc pana la sfarsitul zilelor lui…asta ,asa,pt. ca sunt un umanist….merita mult,muuuuult mai mult rau,facut….
Publicat acum o oră şi 32 minute
+Răspunde

Gogu

+6
Uite ca un politician poate vorbi inteligibil. Verdictul implacabil pus pe atitudinea duplicitar misterioasa a dulapului sasesc o ridica pe dna. senator acolo unde ar trebui sa gasim macar jumatate din politicienii carora li s-a furat partidul. PNL-istii ascunsi in spatele fustelor infoiate ale sefei de structura nu indraznesc nici macar sa miaune. Organ, pardon Orban a iesit din formatie si bate pasul de defilare …..sincopat. Sa fie asta un semn ca DNA-ul nu mai are sanse sa schimbe majoritatea parlamentara ? Eu sunt de parere ca fara suferinta, in tara asta, nu se va schimba mare lucru. In rest, celorlalti, le urez soarta lui Saddam. Stiu ei de ce ………..
Publicat acum o oră şi 51 minute
+Răspunde
rob
+15
Bravo!
Publicat acum 2 ore şi 27 minute
+Răspunde
George Radu
+8
Hai sa jignim oamenii..”senatoarea lui Voiculescu”.. Bai astia de la Coti aveti idee ce sume colosale se baga pentru preamarirea „primei doamne” si cum e individa aia poreclita in realitate? In timp ce femeia „senatoarea lui Voiculescu” asta chiar a suferit, editat
Publicat acum 3 ore şi 53 minute
+Răspunde

na mila

+14
Cine sa fie, prezid.de pe Fb!!!
Publicat acum 3 ore şi 56 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.