Un nou val de ninsori

Meteorologii au emis o informare meteo de ninsori și intensificări ale vântului valabilă de duminică seară, de la ora 18,00, până luni, la ora 16,00.

Potrivit informării, în intervalul menţionat vor fi precipitaţii în majoritatea regiunilor. Acestea vor fi sub formă de ninsoare în zonele de deal şi munte, precum şi în Moldova şi în Transilvania şi mixte în restul teritoriului.

În Carpaţii Meridionali şi de Curbură se va depune strat consistent de zăpadă, iar în Oltenia şi în Muntenia se vor cumula, izolat, 15-20 de litri pe metru pătrat, potrivit meteorologilor.

Totodată, vor fi condiţii de polei, iar vântul va avea intensificări temporare în sud-estul ţării, cu viteze ce vor atinge la rafală 40-50 de kilometri pe oră.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.