A murit Roberto Cavalli

Creatorul de modă italian Roberto Cavalli, designer al vedetelor timp de zeci de ani datorită pieilor sale de piton şi imprimeurilor extravagante, a murit vineri, la vârsta de 83 de ani, a informat presa italiană.

Agenţia italiană ANSA a precizat că designerul a murit la domiciliul său din oraşul natal Florenţa (centru) după o lungă boală.

Designer al vedetelor din anii 1970 precum Brigitte Bardot sau Sophia Loren, pentru care a creat ţinute dezvăluind cu generozitate pielea şi formele, a continuat să seducă vedete din generaţiile mai recente, de la Kim Kardashian la Jennifer Lopez.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

 1. INCHEIEREA INCHEIERII
  II vaz pe Tinereii si – mai ales – pe Tinerelele de la „SALA” ca se uitaaa cu Cozile de Ochi si s-a dus Veste ca este Acolo un Boshorog FFF TANAR si BINE Pastrat,
  de numai 79 de Ani care NE da Clasa la Seriozitatea in Treaba SI la Capabilitatea de A SI O FACE, SI in FORTZA, Ceea CE da Loc la diverse PreSupuneri ca INCA … … .. 😊😊😊.
  POT IO a ma lasa de ASAO Cestie?
  NU! NU! NU!
  Nu pot ” entru ca sa”: Am iesit in PUBLIC, TREBUIEsa ma mentin … 😊😊😊

 2. COMENTARII UTILE si INCHEIEREA pen’ca se plictisesc The Tchenzouracks
  Ca pan’la 100 – 120 de ANI Cat pot IO asigura Longevitate IN Sanatate Perfecta,
  STIINTA va descifra Genomuu’ UMAN si va putea face mai USOR de executat ZILNIC Binomul Body Building si HRANA.
  Fara ACEST Program, TOATE Manipularile GENELOR NU vor putea NICIODATARezultate PERFECTE.
  In TOT acest TIMP ma conving si IO, desi STIAM teoretic, de FAPTuu’ inContestabil de imPlacabil ca pana SI PRACTICA de numai 60 de Zile de BODY BUILDING si HRANA DA Rezultate ImPlacabil de InContestabile … 😊

  Am „PIERDUT” far’ de Regrete SASE Kile de Grasime PE Exteriorul „Abdomenului BURTII” si pe Solduri SI mai am f’o PATRU,9De la 80 de kile la 74 de kile in Prezentuu’ Actual” care ale Dreac’ Dansele sunt Cele Mai InCapatzanate intru a NU ma parasi, da’ NU au Sanse .REALE, este doar o Lupta Disperata de Prestigiu, preCUM Garda Imperiala la Waterloo…
  Apropo, se pronunta EXACT cum se scrie ca este in Limba Flamand care este o Varianta VECHE a Limbii Germane, NU se englezeste, CUM fac Toti NAROZII SuperEgleziti, YOU!
  IO sunt SI mai CAPOS decat Dansele, KILOGRAMELE si maresc Zilnic Strockuu’ (TIMPUL si Intensitatea BODY BUILDING) progresiv, usurel da’ ImPlacabil ca un TANC pus in Miscare, IneBranlabil de NeOprit … 😊😊😊
  FAPTuu’ ca se retrag cu Greu Ultimele KILOGRAME de GRASIME Externa, inseamna ca am inceput la TZANC My PWL!
  Se formase o anume Structura DeGenerativa MICA, da’ REA in Perspectiva la Ficat, Pancreas, Coloncare acum este in Eliminare.
  Muschii Bratelor si Picioarele s-au aranjat si estetic, si functional.
  INCHEIEREA INCHEIERII

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.