Câți șoferi au rămas pietoni. Poliția Rutieră, fără milă în minivacanță

Între 11 și 15 august, agenții Poliției Rutiere au luat măsuri dure, nu mai puțin de  4.000 de permise fiind suspendate. S-au aplicat sancțiuni în  388 de cazuri cu șoferi  care au consumat alcool și 90 pentru droguri.

„Poliţiştii au acţionat, atât pe timpul zilei, cât şi pe timpul nopţii, pentru fluidizarea traficului şi prevenirea accidentelor grave de circulaţie. Pe drumurile solicitate şi în zonele cu risc de producere a unor evenimente rutiere echipajele au acţionat cu aparate radar şi au efectuat acţiuni pentru depistarea conducătorilor auto care s-au urcat la volan, deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor interzise de lege”

”Pe timpul minivacanţei, au fost retrase 1.222 de certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 3.950 de permise de conducere. De asemenea, 388 de şoferi au fost depistaţi sub influenţa alcoolului, iar 90 sub influenţa drogurilor”,  Monica Dajbog, purtător de cuvânt al Ministerului de Interne.

Peste 1.400 de agenți au acționat pe perioada  minivacanței  de Sf. Maria având la dispoziție  echipamente radar, etilotest și drugtest. De asemenea,  un elicopter al Inspectoratului General de Aviație a monitorizat traficul de pe Autostrada Soarelui și din județul Constanța.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Deci, politia rutiera este vinovata, nu inconstientii bauti, drogati, fara permis si fara inmatriculare.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.