Cînd o ţară se coboară la mintea lui Florin Bădiţă, să se aştepte la absolut orice

Băiatul pe care-l vedeţi în fotografie este de-acum celebrul Florin Bădiţă, cel cu site-ul „Corupţia ucide”, prin care au fost chemaţi oamenii la protestul din Piaţa Victoriei! Nu şi-a uitat pantalonii acasă, ci se află în plină acţiune civică: „Ziua fără pantaloni la metrou”. Este, fără îndoială, un ciudat pe lîngă care ai putea trece zîmbind.

Mie nu-mi displac, aşa, din start, oamenii ciudaţi. Din contră, pe unii îi simpatizez, altora le plîng de milă, dar sînt şi unii iar pe unii îi dipreţuiesc de-a dreptul. Florin Bădiţă face parte din această categorie. Nu pentru că umblă pe stradă în chiloţi, căci, la urma urmei, acum cîteva mii de ani, oamenii nu purtau pe ei nici măcar atît. Ci pentru că hipsterii precum Bădiţă nu au în spatele ciudăţeniilor lor nimic, în afara dorinţei de a epata, încadrîndu-se în cea mai pură definiţie a frondei, adică „răzvrătire cu caracter de persiflare pornită din motive personale”. Mai pe scurt, „frustrare”!

Vivian Wheeler este o femeie din Illinois care are barbă, şi nu orice fel de barbă, ci una care ar face concurenţă şi unui bărbat. Fata a început să se bărbierească de la 7 ani, dar din 1993 aceasta a renunţat la acest obicei lăsându-şi barba să crească.

Lee Redmond nu şi-a mai tăiat unghiile din 1979, unghiile ei au ajuns să aibă în lungime 8,65 metri. Drept urmare, ea a reuşit să intre în Cartea Recordurilor, dar în urma unui accident de maşina şi le-a pierdut.

Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.

Despre Ion Spanu Articolele 317
Author