(GALERIE FOTO) „O zi fără avocați! Ziua în care justiția nu există”

Conform recomandării Baroului București avocații și-au întrerupt activitatea miercuri, timp de 24 de ore, un demers similar fiind anunțat, de altfel, la nivel național, în cadrul campaniei „O zi fără avocați! Ziua în care justiția nu există”, inițiată de Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR), care reclamă o serie de disfuncționalități în sistem.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

 1. Care este raportul Femei / Bărbați, mă rog Feminin / Masculin în “justiția” din România? Că dacă ai un proces Completul este de femei, eventual un bărbat, grefierul femeie, dacă e penal și procurorul femeie , avocați în sală și pe coridor la 2 masculini 8 feminine.

 2. prin IANUARIE 2020 era una prin arhiva:
  masca si halat verde de celuloza,se si bagase in fatza…

  Yuval Noah Harari:
  ” avocatii sint niste vrajitori moderni”

  -e tipu’ ala cu „mancatorii inutili”
  din care tot citeaza(nasoale) dl. apucat Piperea.

 3. „lg”51/1995 e aia care i-a obligat sa poarte robe…..respectu pt. carpa!

  (ar trebui peruci si barbi false,
  cum avea Neffertitti)

 4. a fost asa ceva:
  in sala erau 3 la 2,
  venisera si 2 politisti
  (pa civil,pa civil!)

 5. Nu cumva azi trebuia sa il apere pe buzatu😏? Ce facusi, bre! Oricum, justitia e doar una din afaceri: comenzi politice contra drepturi salariale uriase si pensii speciale.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.