Hollande: Germani, spanioli și turci, printre victime

Printre victimele accidentului aviatic produs marți în sud-estul Franței sunt persoane de origine germană, spaniolă și turcă, a declarat președintele francez Francois Hollande, potrivit AFP, scrie Agerpres.

‘Printre victime sunt spanioli, (…), victime de alte naționalități, în special germani și turci. Se pare că nu există francezi printre victime, dar nu avem o certitudine totală’, a afirmat Hollande după ce a avut o scurtă întrevedere cu regele Spaniei, Felipe al VI-lea, care și-a anulat vizita pe care tocmai o începuse în Franța ca urmare a catastrofei aviatice.

Un avion Airbus de tip A320, aparținând companiei Germanwings, filiala low-cost a Lufthansa, ce asigura legătura între Barcelona (Spania) și Düsseldorf (Germania), s-a prăbușit marți în Alpii francezi, având la bord, potrivit ultimelor informații, 150 de persoane la bord — 144 de pasageri și șase membri ai echipajului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.