Monica Niculescu, învinsă în primul tur

Perechea româno-americană Monica Niculescu/Alycia Parks a fost învinsă de cuplul Leylah Fernandez (Canada)/Arantxa Rus (Olanda), cu scorul de 6-2, 7-5, vineri, în prima rundă a probei de dublu din turneul de tenis WTA 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 4.791.105 euro.

Niculescu şi partenera sa au cedat după o oră şi 25 de minute de joc.

Monica Niculescu şi Alycia Parks s-au ales pentru participare cu un cec de 10.180 de euro şi 10 puncte WTA la dublu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.