Incendiu la o pensiune din staţiunea Borsec

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la o pensiune din staţiunea Borsec, pentru stingerea focului intervenind echipaje de pompieri militari şi civili, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Harghita.

Potrivit sursei citate, la sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp, cu pericol de propagare la pădurea învecinată.

O persoană a fost asistată medical de către paramedicii SMURD, însă, ulterior, a refuzat transportul la spital.

Pentru stingerea focului acţionează trei echipaje din cadrul gărzilor de intervenţie ISU din Corbu şi Topliţa, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, fiind solicitate în ajutor şi serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din localităţile Borsec şi Tulgheş.

De asemenea, la faţa locului se află şi o ambulanţă SMURD, iar în sprijin se deplasează şi autospeciala de intervenţie şi salvare de la înălţime din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Proprietarul e cumva un bugetar de lux mare capos care si-a dotat casa nu numai cu etaje, ci si cu uriasa intindere panouri solare? Pute a scurt circuit de la acel consum prin cablurile de unica folosinta, adica, proasta calitate cum e si proprietarul😏.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.