Întârzieri de câteva ore la cursele Blue Air spre mai multe destinaţii europene

Cursele Blue Air spre Madrid, Barcelona, Roma, Bruxelles şi Larnaca au întârzieri vineri de câteva ore, majoritatea din cauza unor probleme operaţionale şi doar una din motive tehnice, a declarat, vineri, pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Aeroportului Otopeni, Valentin Iordache.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului „Henri Coandă” Otopeni a precizat că o singură cursă, respectiv cea spre Madrid, pleacă la ora 17.30, în loc de 13.30, întrucât a fost depistată o defecţiune la aeronavă şi s-a impus schimbarea acesteia.

Pentru celelalte curse ale căror întârzieri depăşesc trei ore, compania Blue Air a anunţat probleme operaţionale, a mai spus Iordache.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.