Kovesi, fără bilet. ”România, ole, ole ole!”

 

A fost surprinsă la hotelul Hilton din Koln,  înainte de meciul România – Belgia. Purta  la gât un fular cu Naționala de fotbal.

Potrivit unor surse, Kovesi nu a avut bilet de intrare, astfel că a urmărit meciul cu suporterii la un ecran din afara stadionului.

Citeste si Mesajul lui Iordănescu pentru suporteri: „Capătul nu e aici, vă asigur”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

21 de Comentarii

 1. Femeia testeaza piata electorala romaneasca din diaspora. Ala cu care a bagat capul in poza o fi un userist. Ii recunosti dupa ghiozdanelul din spate.

 2. E Codruța Laura Lascu bre,. Nu-i mai ziceți după un nume care nu o reprezintă..Poate sună mai civilizat, mai european, dar nu o reprezintă.. E de fapt o romîncă cu toate calitățile de ”fă”,.acu cu rezultatele munci sale de procuror, la fel ca și tatăl lui Bulă..

 3. Daca o trece „la foaie” Iordanescu pe „madama” fundas central, nici nu se mai prezinta slovacii la meci.

 4. Marele scUrs Limba voastra e de spita turcica, sunteti neamuri cu kazarii, n-aveti nici o treaba cu limbile din Europa. Iar te dai mare si esti nimurug

 5. Daca Coldea va fi agatat cu adevarat o va trage si pe Cheoveshi dupa el. Colaborarea stransa dintre ei este de notorietate.

 6. Au primit animalele de mare tonaj la meci? Sunt și gradjuri în tribune? De ce nu i-a arestat pe belgieni? Că sunt stăpânii ei? Măcar pe Stanciu, pe Alibec, pe Mihăilă putea să-i bage la zarcă.

 7. Astia i s-a inceput discret si cu premeditare, camapania de „optimizare” a voturilor de viitor Presedimte? De se tot baga in seama cu fotografii dupa ea.
  Sistemul poate face presedinte pe oricine se doreste de la Washington. Si indiferent de ce a facut in trecut.

 8. De fapt , dupa parerea romanilor cinstiti , ca sa fie dreptate in tara , ar trebui ca in fiecare judet sa existe un DNA si un Tribunal pt. CORUPTIE ! Iar Presedinte sa fie L. KOVESI ! Si dupa nenorocirea in care se zbate Romania acolo se va ajunge ! Ca va exploda buba … cine are cap isi da seama !

 9. @ Alooo. Cred că pricepi că această ”candidatură” există, e posibilă, doar pentru că are deja frîiele și butoanele in mîna cui trebuie.. Deci evident nu va ”popi” ci va fac exact jocurile la care a fost pus și in europa,.. și in acest sens are deja antecedentele dovezi cum că de fapt DNA a fost și este instrument de șantaj politic.. cu telecomanda la ambasador..

 10. Pentru toți pupătorii de dosuri și adulatorii cucuvelei mov: după plecarea (editat) la Bruxelles, DNA a continuat să funcționeze, dar fără rezultate, pentru că România a rămas la fel de coruptă. Simplu ca bună ziua!

 11. POSIBIL SĂ CÎȘTIGE,JOCURILE SUNT DINAINTE FĂCUTE!CĂUTAȚI ART. DESPRE CANDIDATURA LUI BĂSESCU ȘI O SĂ VĂ CONVINGEȚI.

 12. 9,40 – 11,22 : Mosule , daca Kovesi va candida , va cistiga ! Se va repeta povestea cu NICUSOR DAN , in turul doi ! Nici n-o sa stiti ce va lovit hotilor de pensii speciale , si viata de boieri pe spinarea romanilor muncitori !

 13. Kovesi, Coldea, Macovei, C. Preda, Danilet, Tapalaga, USR, rezist.
  Dormiti bine, serviciile lucreaza pentru voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.