La stâna de oi, ca la mafie

Proprietarul unei stâne din comuna băcăuană Motoșeni a recurs la tactici mafiote ca să-l descurajeze pe un cioban să-l denunțe la poliție pentru deținere de droguri.

Între proprietarul stânii și cioban ar fi existat unele neînțelegeri, iar primul se temea că al doilea îl va reclama la poliție că face trafic de droguri.

Ca să-l descurajeze, proprietarul și un alt localnic l-au dus pe cioban într-un grajd, l-au băgat cu picioarele în două găleți și au turnat ciment proaspăt, amenințându-l că îl vor lăsa acolo până cimentul se va întări.

„Te-am băgat în beton… De mine poți să zici, mă doare în… și de tine și de poliție și de cine vrei tu”, i-a spus proprietarul ciobanului, potrivit Digi24.

Anterior incidentului, polițiștii au făcut percheziții la domiciliul celor doi agresori și au găsit substanțe interzise. Proprietarul stânii a încercat să fugă, fiind imobilizat. Ulterior, unul dintre ei a fost reținut pentru 24 de ore.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

 1. Vă puteți închipui de ce sunt in stare cei care fac trafic sau vând droguri? (editat) înregistrat, poate că e o mana a unui/unor mari capi de îl doare in c.u.r de poliție și de betonat. Altfel, nu se explica borala de tupeu pe gaura gurii! Câtă sinceritate scoate pe gura de nu îți vine să crezi! Dar, chiar e sincer betonatorul cu scuipat la limba și răzbunător!

 2. „lu ciobanu meu ii dau 6 milioane” -gigi becali
  -2.000 de lei azi,ajustati cu inflatia de paraziti.

 3. „„Te-am băgat în beton… De mine poți să zici, mă doare în… și de tine și de poliție și de cine vrei tu” ”

  Sper ca veti lua amandoi, si „proprietarul și un alt localnic” multi, foarte multi ani de inchisoare.
  De la 20 la inchisoare pe viata.
  Am terminat cu voi!

 4. Tot e bine ca nu l-a bagat in acid … Asa, ciobanu’ respectiv poate sa se angajeze ca „Hopa Mitica” („cade-n cap si se ridica”) iar proprietarii de apartamente noi din Bacau s-ar putea sa fie surprinsi cind, zgiriind putin peretele de beton de la baie sau living, sa dea peste o unghiuta sau un degetel …

 5. Doar o intrebare : erau sub „jurisdictia” si in zona de protectie si influenta ale carui general de securitate ? …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.