Magia Messi continuă în America!

Inter Miami CF a câștigat Leagues Cup, după un meci incendiar împotriva celor de la Nashville.
După ce meciul s-a terminat la egalitate la sfârșitul timpului regulamentar, acesta s-a decis la loviturile de departajare, unde Inter Miami CF a câștigat cu 1(10)-1(9).

Magia Messi continuă în America!

Lionel Messi s-a alăturat unei echipe care este pe ultimul loc în clasament, iar acesta a reușit să o facă campioană. Pe parcursul competiției a avut 7 apariții, în care acesta a reusit să înscrie 10 goluri și să dea 4 pase de gol.

După această reușită spectaculoasa, Lionel Messi devine jucătorul care a câștigat cele mai multe trofee într-o carieră, 44.
Acesta și-a întrecut un fost coleg de la FC Barcelona, pe Dani Alves (40 de ani ), care are doar 43 de trofee.

În ciuda succesului cu Inter Miami CF în Leagues Cup, multă lume nu este convinsa că Lionel Messi va reuși să câștige si Major League Soccer, acest lucru rămâne de văzut.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

2 Comentarii

  1. Pun pariu de pe acum că că va reuși să ia tot.. Va demonstra și se va retrage..Este sportivul suprem și va avea america la picioare..

  2. Nu stiu daca a-ti opservat ca fotbalul american este un fel de cimitir al fotbalistilor foarte buni, care atunci cind nu mai pot face fata in Europa, se retrag in America si joaca acolo la cite o echipa.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.