NOCTURNA BIBLIOTECII – Noaptea cărților care ne bântuie zilele –  

 BIBLIOTECA METROPOLITANĂ BUCUREȘTI invită publicul bucureştean de toate vârstele, să petreacă în compania cărţilor încă o noapte albă, plină de activități menite să transforme simpla vizită la bibliotecă într-o experienţă culturală inedită.

Aflată la cea de-a VIII-a ediție,  NOCTURNA BIBLIOTECII se va desfășura vineri, 1 noiembrie, începând cu orele 18:00, în trei dintre filialele BIBLIOTECII METROPOLITANE BUCUREȘTI – Sediul Central „Mihail Sadoveanu”, Filiala „Dimitrie Cantemir” și Filiala „George Coșbuc” – un adevărat periplu cultural‑distractiv care provoacă vizitatorii să-şi mai etaleze pentru o noapte frumoasele costume de Halloween.

Sediul Central „Mihail Sadoveanu” a pregătit o serie de activităţi speciale pentru această noapte: atelier de lectură şi creativitate pentru copii, operă, teatru, atelier Lip Dub, jocuri de societate, o mini-expoziţie de fotografii trimise de fanii pisicilor şi, bineînţeles, multe cărți surpriză.

Filiala „George Coșbuc” deschide nocturna cu un atelier de lectură, creativitate și îndemânare, urmat de un spectacol pentru iubitorii de SF şi o adevărată „vânătoare de cărți”. Pe durata evenimentului vizitatorii vor fi provocaţi cu răvaşe… ghiceşti sau citeşti!

Filiala „Dimitrie Cantemir” așteaptă copiii, de la ora 19:00, la un atelier de lecturi sonore, apoi un atelier creativ, jocuri distractive, karaoke, o paradă a costumelor și o vizionare de film. Desigur şi adulţii vor fi invitaţi să ia parte la activităţi ce le sunt dedicate: un atelier de creativitate şi un workshop despre inteligenţa emoțională şi empatie.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Magdalena Popa Buluc 7431 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.