Primarul Sectorului 2. ”294 voturi de la voi au fost scoase la lumină„

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, candidat pentru un nou mandat din partea Alianţei Dreapta Unită, anunţă că, în urma renumărărilor efectuate în două secţii, a recuperat 294 de voturi.

Una dintre acestea este Secţia nr. 352, unde cele 333 de voturi pe care le-a obţinut Radu Mihaiu au fost inversate, în procesul verbal, cu cele ale unei contracandidate. Cei din secţia de vot recunoscuseră greşeala şi au cerut corectarea ei.

„Secţia 352 a fost numărată. Incidentul documentat. Încheiem o zi lungă şi grea, dar a meritat. 294 voturi de la voi au fost scoase la lumină. 294 voturi în plus din doar 2 secţii renumărate azi. Însă nu am terminat. Mai sunt 30 de secţii de renumărat. 30 de secţii cu suspiciuni grave pe care PSD PNL le ţine sub capac pentru că ştiu şi ei că pierd”, scrie Mihaiu, pe Facebook.

Într-o postare anterioară, Radu Mihaiu acuza nereguli la Secţia 203, unde şapte voturi în favoarea sa ar fi fost amestecate prin alte teancuri, iar contracandidatul său, Rareş Hopincă (PSD), ar fi avut în realitate cu 25 de voturi mai puţine decât se numărase iniţial.

„Cu fiecare secţie găsim seturi noi de nereguli. La Secţia 203, pe lângă că s-au găsit încă 7 voturi valabile pentru mine amestecate printre alte teancuri, am descoperit şi altceva mai grav. Erau şi mai puţine pentru contracandidatul PSD-ist, cu 25 mai puţine decât se numărase iniţial. Nu e de mirare că nu ieşeau cheile de control”, spune primarul.

Clotilde Armand, primar la Sectorul 1 şi candidat pentru un nou mandat din partea Alianţei Dreapta Unită, anunţă de asemenea „recuperarea” a 185 de voturi.

„Într-o singură secţie verificată din nou am recuperat 185 de voturi. Una singură şi 166. Peste 1.000 nu se găsesc, iar alte câteva sute de procese verbale sunt modificate din pix fără să mai fie numărate voturile respective. Am depus peste 80 de solicitări de renumărare şi n-am primit niciun răspuns din partea BES. Este nevoie de implicarea tuturor pentru a putea fi renumărate voturile din Sectorul 1”, scrie Armand.

În cursul nopţii de miercuri spre joi, într-o altă postare, ea invoca o „fraudă” şi la Secţia 144.

„Altă fraudă. La Secţia nr. 144 a mers metoda de fraudare a voturilor denumită ‘suveică’ de minune! Este confirmată frauda în noul proces verbal de pe site-ul AEP în care este scris că 4 voturi s-au regăsit în urna altei secţii! Le este frică să renumere voturile. Fiindcă au furat mii de voturi într-un mod îngrozitor”, susţine Armand.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. Clotilda striga „frauda la votare” lumea pune botul. Soso striga la fel, toti rad de ea.
  Ipocriti micuti ce sunteti!

 2. De ce au fost tipărite circa 19 milioane buletine de vot dacă populația cu drept de vot scăzând minorii până la 18 ani este de circa 14 milioane??

 3. Greseli cauzate de oboseala ar fi de inteles! Insa cum s-ar putea explica, pe orice planeta!, ca s-au gasit la o sectie voturi de la alta sectie? Ma refer la explicatia logica si legala, nu la smecherii.

 4. Aceste alegeri au fost furate ca în 1946!
  PSD+ PNL+IOHANIS=CIUMA ROȘIE!!
  Un asemenea atac la democrație, dacă rămâne nesanctionat, va avea urmări grave!

 5. P$D & PeNaLe sunt fostul FSN, adică fostul PCR, fostul PMR. Toate aceste formațiuni sunt sinonime cu falsul, frauda şi alegerile nedemocratice.

 6. @antonia: dar alegerile din 2020, cum au fost???? acele alegeriau fost „pe bune”????? iti dau raspuns: acele alegeri au fost si mai si decat cele la care faci referire (1946)

 7. Ce mă miră ff mult,de ce aurul,care a fost furat masiv, nu depune cereri de denumarare. Nu înțeleg. Știu vot pro aur care nu se regăsește nicăieri. Cate ori mai fi ?Aur,nu vă întrebați? Eu știu că aur nu are un aparat de partid omogen și oarecum profesionist,dar sa te lași calcat în picioare de idioții ăștia este grav. Sau poate credeți că nu a venit inca momentul vostru? Așteptați,prin metoda pas cu pas alte greșeli ale idioților penelepre? Oportunități pentru a mai gafa sunt destule. Dar voi trebuie să lucrați la aparatul de partid. E subțire. Căutați specialiști în administrație,specialiști în politica externă. Romania nu a mai avut demult un ministru de externe. Și câte ar mai fi. Altfel licuriciul va vara pe gat toți lingăii. Faceți ceva!¡!!🙏

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.