Prințesa Kate i-a întrecut pe toți membrii familiei regale

Prințesa Kate i-a întrecut pe toți membrii familiei regale. Prinţesa de Wales a devenit cel mai popular membru al familiei regale britanice după ce a dezvăluit în mod public că a fost diagnosticată cu cancer, informează miercuri DPA.

Kate l-a devansat astfel pe soţul ei, prinţul William, întrucât 76% dintre britanicii chestionaţi au afirmat că au o opinie pozitivă despre viitoare regină a Regatului Unit.

Popularitatea ei a crescut cu şase puncte procentuale de la începutul acestui an, perioadă în care prinţesa Kate a dat publicităţii o înregistrare video adresată naţiunii britanice în care a anunţat că a început un tratament oncologic bazat pe chimioterapie.

Prinţul William, moştenitorul tronului, cu un rating pozitiv de 73% în acest sondaj realizat de YouGov, a coborât de pe prima poziţie, cu o scădere de un punct procentual faţă de ianuarie, şi ocupă locul al doilea în clasamentul celor mai populari membri ai familiei regale britanice.

Aproximativ o cincime dintre cei chestionaţi (21%) au avut o părere negativă despre prinţul William, faţă de 15% în cazul prinţesei Kate.

Sora regelui Charles al III-lea, prinţesa Anne, ocupă locul al treilea, cu un rating pozitiv de 71%. Anne, care deţine titlul de prinţesă regală, a avut totodată cel mai mic rating negativ, de doar 13%.

Ea este urmată de regele Charles, care, la fel ca prinţesa Kate, urmează un tratament în această perioadă împotriva unei forme de cancer.

Regele britanic are un rating pozitiv de 63% şi un rating negativ de 30%, fiind urmat de unul dintre fraţi săi mai tineri, prinţul Edward, duce de Edinburgh, cu un rating pozitiv de 54%, în timp ce regina Camilla, care a crescut cu două puncte procentuale începând din ianuarie, în condiţiile în care 50% dintre respondenţi au spus că au o părere favorabilă despre Camilla.

Mai puţin de o treime au o părere pozitivă despre ducele şi ducesa de Sussex, cu 31% pentru Harry şi 26% pentru Meghan.

Prinţul Andrew, duce de York, al cărui interviu dezastruos din emisiunea „Newsnight” a fost readus în atenţia publicului luna aceasta odată cu lansarea producţiei Netflix „Scoop”, rămâne cel mai puţin popular membru al familiei regale britanice dintre cei care au fost incluşi în sondajul YouGov.

Aproximativ 6% dintre respondenţi au o părere pozitivă despre prinţul Andrew, iar 86% dintre ei au o părere negativă.

YouGov a chestionat 2.004 de adulţi britanici între 2 şi 3 aprilie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

6 Comentarii

 1. Printre toate nulitatile si banalitatile acelea din Fam regala, Kate este ca un soare.
  God save The Queen……[Rumburak]

 2. Parerile ‘”PUBLICULUI” sunt in PreaDestulDeMulte Situatii maniPULAte …
  Pe FONDUL Lipsei de Educatie SERIOASA.
  Socotela ASTA a Stapanirilor de DinTotDeaUna va duce la Mari RELE.
  NU poti sa contruiesti o Lume VIABILA contand pe Prostia PUBLICULUI.

 3. Ha, ha! Credeț’ că cu duamna Carmen nu s-ar întâmpla la fel?….

 4. Dupa cite luni de tacere si tot felul de zvonuri ,printesa sa hotarit sa spuna adevarul poporului englez ?

 5. reclama la vacs-inul pentru „cancer”… adevarata Kate nu mai este in viata.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.