Resetează Circuitul WTA. Simona, spirit războinic, deschide noi scenarii  

Într-un editorial, jurnaliștii americani au analizat revenirea Simonei Halep în circuit. Aceștia consideră că este un moment în care circuitul WTA ar putea să fie resetat, după ce sportiva noastră va reapărea în competiții.

Luni după-amiază, jurnaliștii americani au titrat „Revenirea Simonei Halep la Miami ar putea schimba sezonul WTA”, oferind și o explicație cu privire la circuitul feminin.

„În jumătatea inferioară a tabloului principal, toți ochii vor fi ațintiți asupra Simonei Halep…”

Urmează un meci mare cu Paula Badosa și posibilitatea de a o înfrunta pe Aryna Sabalenka în turul doi.

Revenirea Simonei deschide noi scenarii  

Halep va fi o ‘variabilă’ care ar putea destabiliza ierarhia ce s-a stabilit în circuitul WTA și în clasamentul WTA, subminându-le pe toate jucătoarele de top care aspiră să câștige turnee.

Simona are un spirit războinic, ea va reveni pe teren pentru a câștiga, ci nu doar pentru a juca rolul de actor secundar. Românca va încerca să recâștige rolul de actor principal, care i-a fost refuzat în ultimul an și jumătate.

La Miami, având în vedere și o tragere la sorți foarte dificilă, îi va fi greu să aspire imediat la obiectivul maxim, mai ales că nu a mai jucat un meci oficial din august 2022”, au scris jurnaliștii de la Tennis World USA, potrivit Eurosport.

Dacă va trece de primul tur al turneului de la Miami, sportiva noastră va avea parte de un duel dificil, pentru că se va confrunta cu actualul număr 2 mondial, Aryna Sabalenka.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

6 Comentarii

  1. S-o vedem la munca ptr ca daca o da baka in primul meci cu Badosa, i se duc naibii toate sperantele ei……[Rumburak]

  2. Primul sau meci dupa pauza fortata pe care i-au impus-o mafiotii de la Itia se bucura de o atentie extraordinara in presa sportiva de afara iar fotografiile Simonei sunt peste tot. Practic i se recunoaste curajul si taria cu care s-a luptat impotriva marii mafii care a acaparat sportul in genera obtinand o mare victorie care este a tuturor. Tocmai de aceea miza acestui meci este uriasa.

  3. Hai Halep, hai ca poti! punctajul lui Halep sau o parte din punctaj, oare nu se poate recupera in instanta?

  4. Abia te aștept să joci Simona! Trebuie sa îți faci un cadou pe cinste cu meciul de astăzi și nu numai! Succes!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.