O friptură din carne de miel sau ied cu brânză feta poate fi deliciul mesei dvs. de Paști. Preparatul nu are nevoie de prea multă îndemânare pentru a fi gătit, ci doar de ceva mai mult timp.
Ingrediente pentru șase porții
carne de ied sau miel: 1 kg, tăiat în bucăți
brânză feta: 200 gr.
cepe: 3
roșii: 4, tocate, fără coajă și semințe
ulei de măsline: 1/2 linguriță
sare după gust
vin alb: 1 pahar
suc de lamaie după gust
mărar
Mod de preparare
Călește carnea în oală cu jumătate de ulei. Când bucățile de carne sunt aurii pe toate părțile, pune vinul. Apoi, condimentează cu sare și piper și lasă să fiarbă 1 oră. Încinge uleiul rămas și călește ceapa. După ce aceasta a devenit aurie, adaugă roșiile și puțină zeamă de lămâie și fierbe 10 minute la foc iute.
Pune carnea și amestecul de ceapă și roșii pe hârtie de copt. Zdrobiți brânza feta cu o furculiță și presarați-o peste carne. Adăugați apoi puțin piper și închideti ermetic hârtia de copt. Pune-ți într-o tavă și coaceți la 180°C timp de aproximativ 45 de minute. La final, deschideți cu grijă hârtia de copt, puneți mărar tocat și serviți.
					
                      
                      
                      
                      
                      
                      
					
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
Aici aveți camioanele care intra în republica moldova https://youtu.be/vOxdonQ2EAM?si=GijwHveks6qjmSQ2
O să caut și exportul prin vama spre Romania și exterior. Nu e vorba de acel individ politician, este dovada clara. Poate că, acea carne ajunge pe rafturile din județele de langa granita ale României cu Republica Moldova, exact cum e cu toate produsele din comerț de peste Prut.