Negoiță, acuzat de furt: „S-au organizat într-un grup infracţional”

Lucian Judele, viceprimarul Sectorului 3, a mers, miercuri, la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde a depus o plângere împotriva lui Robert Negoiţă, pe care îl acuză că ar fi sustras bani din primărie cu ajutorul altor persoane.

„Astăzi (miercuri – n.r.) am depus un denunţ la DNA împotriva domnului primar Robert Sorin Negoiţă şi a domnului fost administrator public al Sectorului 3 Daniel Ciobîcă. Dânşii s-au organizat într-un grup infracţional prin care au sustras bani din Primăria Sectorului 3. Familia Negoiţă a împrumutat domnului Ciobîcă bani cu care au cumpărat jumătate din clădirea Belvedere, bani pe care familia domnului Ciobîcă i-a returnat familiei Negoiţă la doar şase luni, din profitul pe care l-a câştigat din contractele pe care societatea (…) le-a făcut cu Primăria Sectorului 3”, a declarat Lucian Judele în faţa sediului DNA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. De prea mult timp aștept să intre necoiță ăsta la brutărie. Hai că se poate!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.