Sala polivalentă din Tulcea prinde contur

Noi imagini de pe șantierul viitoarei săli polivalente din Tulcea, un proiect special care își dezvăluie forma impresionantă pe zi ce trece, au fost date publicității de firma de construcții responsabilă de proiect.
Construcții Erbașu anunță că se apropie de finalizarea montajului tuturor celor 380 de gradene, iar la nivelul subsolului 1 au fost finalizate compartimentările. În plus, au fost montate peste 50 de tone din impresionanta structură metalică ce va cântări în total 600 de tone, contribuind astfel la conturarea profilului arhitectural unic al construcției.
După finalizarea lucrărilor, sala va beneficia de un teren principal de competiții, înconjurat de tribune pentru spectatori cu o capacitate de până la 4.670 de locuri, un teren de antrenament situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal, parcare subterană, vestiare pentru echipe și oficiali, spații pentru presă și sală de conferințe.
Proiectul este finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Națională de Investiții și are ca beneficiar final Consiliul Județean Tulcea.
Sursa foto FB Erbașu
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

7 Comentarii

  1. Sînt săli de prosteală, de untodeală, de gheboase, de pieire a copiilor, de făurire a omului nou (că cel făcut de Dumnezeu nu e bun) sub masca sport.

  2. De-abia aștept să organiZeZ o defilare, să dăm Onoru’ cu CoZile de Mătură pe umăr…
    ●{StatMajoriZdu’ GărZilor Patriotice Tulcene}●

  3. Se construiește o ditamai sala polivalentă la Tulcea în situația în care nu există nici un sport de sală în acest oraș. În nici o divizie/ligă. Sunt unii care vorbesc însă de comisioane importante. O fi adevărat?

  4. Oare pentru cine o fi făcută?…să trăiască prietenia americano română!…
    Acolo vor veni Chicago Bulls și LA Lackers!…sa joace cu lipoveni lui Iohannis!…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.